Lisede okula telefon getirmek yasak mı?

AbdulkadirKeskin

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP Victus Laptop 16 - E0028NT AMD Ryzen 5 5600H 25GB RAM 1TB SSD 4GB GeForce RTX 3050 Ti 16.1 inç FHD 144Hz Windows 11
Okula telefon getirmek yasak mı? Eklediğim fotografta böyle bir şey yazıyor.

Dosya Ekleri

• 20240928_134950.jpg
    81,2 KB · Görüntüleme: 187
Evet tabii ki, götürebileceğini düşünmen ilginç

tabiki okulların çoğu resim çekme konusu yüzünden yasak tutar. bizim lisede kutulara koyuyoruz son ders açıp alıyoruz.

Bazı okullarda telefon yasak. Bazılarında serbest. Örnek gerekirse bizim okulda 1 sene önce serbestken bu sene yasakladılar. Her sene farklı olay oluyor. Bunlar genellikle 9 ları korkutmak için yapılıyor. Ben okula telefonumu götürüyorum çantamdan çıkmadığı sürece sorun olmuyor. Zaten bir insan bir başkasının çantasını kurcalayamaz. Sadede gelirsek salla gitsin götür özellikle okulun uzaktaysa hiç bir problem olmaz. Telefonunu alırlarsa velin gelir alır.

Tabii ki okulların çoğu resim çekme konusu yüzünden yasak tutar. Bizim lisede kutulara koyuyoruz son ders açıp alıyoruz.

Bu erkek lisesi ama sorun çıkmaz o yüzden diye düşünüyorum

Okuldan okula değişiyor. Bazı okullar dolap kullaniyor siniflarda. Bazıları ise öğrencilerine güveniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…