Lisede okuldan kaçmanın cezası nedir?

kraqkraqi100

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, nitelikli bir lisede 10. sınıf öğrencisiyim. Bugün okulda deneme oldu ve öğle arası sınıftan 10 arkadasımla beraber okuldan kaçtık. Akşam öğrendik ki müdür yardımcısı sınava katılmayanların numarasını almış ve ailelerimize "Öğrenci okuldan kaçmıştır, gerekli işlemler başlatılacaktır." diye bir mesaj gitmiş, çok pişmanım ve anne babam da bu konu hakkında cok sinirli, ne gibi bir cezai işlem uygulanır? İlk disiplin mevzum bu arada

Ben bugüne kadar böyle bir şey görmedim, merak etme özür dile geç bence.

Hem ders saatinde çıkıp kaçmamışsın sadece öğleden sonra okula gelmemişsin bunun bir sakıncası yok ki, sadece devamsızlık işler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir şey olmaz en kötü tutanak tutarlar göz dağı vermek için. Bir daha kaçarsan o zaman sıkıntı olur.

Hocam hiçbir zaman anlamadım yani lisede devamsızlık diye bir şey var istediğiniz zaman çıkarsınız ve sonucunda da yok yazılırsınız olur biter "okuldan kaçmak" gibi ifadelerle iyice saçmalaştırıyorlar. Sanki hapishaneden kaçıyoruz :D bir şey olmaz hocam biraz da korkutmak için demişlerdir öyle.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı