Ben okulu bırakmak istiyorum ama açığa geçmeden dümdüz bıraksam, yani hiç gitmesem okula bir cezası var mı bana ya da aileme? Cidden merak ediyorum, kime sorsam ya var diyor ya yok diyor. Ne yapacağım, nasıl dümdüz okulu bırakabilirim?
Ben okulu bırakmak istiyorum ama açığa geçmeden dümdüz bıraksam, yani hiç gitmesem okula bir cezası var mı bana ya da aileme? Cidden merak ediyorum, kime sorsam ya var diyor ya yok diyor. Ne yapacağım, nasıl dümdüz okulu bırakabilirim?
İlköğretimi bitiren öğrenciler Ortaöğretim kurumlarına başlamak zorunda. Liseye devam etmemenin de tabi ki cezası var. Eğer normal bir liseye kayıt olmuşsa ve okula gönderilmiyor veya gitmiyorsa bunun için normal liseye devam etmeyen öğrenciler için günlük 15 TL ve 500 TL idari para cezası kesiliyor