Lisede okurken e-Devlet'te öğrenci belgesi gözükmüyor

ccinar.sahin

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 18 yaşına kısa bir süre önce girdim. Bugün e-Devlet hesabı oluşturdum fakat öğrenci belgemi alamıyorum. Şu an halihazırda lise okumaktayım ama öğrenci belgesi kısmında belgem gözükmüyor. e-Devlet'imle e-Okul'uma girebiliyorum, neden gözükmüyor?

Dönem başlasın muhtemelen o zaman yazdırılmaya başlanır.

E-devlette yök üzrinden değil meb üzerinden almaya dikkat edin arama çubuğuna yazınca ikiside çıkıyor.

Öğrenci belgen oradan gözükmez. Gidip okuldan almanız gerek.

Hocam hâlâ veliniz üzerine gözüktüğünüz içindir muhtemelen. Veliniz üzerinden bakarsanız görebilirsiniz.

Öğrenci belgen oradan gözükmez. Gidip okuldan almanız gerek.

Gözüküyor.

Veliniz üzerinden gözükmeye devam ediyordur, muhtemelen okullar açıldıktan sonra düzelecektir.

Ben 19 yaşındayım ve okulum bu yıl bitti. Bitmeden önce askerlik şube mi aradım. Bana ne lazım diye bana dediler ki"öğrenci belgen lazım" e-devletten görüp göremeyeceğimi sordum,"göremezsin okuldan çıkartmanız gerek" dediler.

Hala bu dediğin gidip baktığın anlamına gelmiyor. Öğrenci belgem benim de geçen sene gözüküyordu ve bir kurumuna vermek için kırtasiyeden çıkarttırmıştım.

Hala bu dediğin gidip baktığın anlamına gelmiyor. Öğrenci belgem benim de geçen sene gözüküyordu ve bir kurumuna vermek için kırtasiyeden çıkarttırmıştım.

Ben sana "baktım" demedim bana bunu askerlik şubesindeki bu işler ile ilgilenen beyefendi söyledi. Bende okulum evimin arkasında olduğu için sallamadım. Gittim çıkarttırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…