Lisede pansiyonda kalınır mı?

rastgelebiseler

Femtopat
Daha fazla  
16 yaşındayım, bu sene liseye geçeceğim. Pansiyonda kalmayı ve şehir dışında okumayı düşünüyorum ama pansiyonlarda kuralların aşırı katı olduğunu, telefon kullanmaya, aile ile görüşmeye bile izin olmadığını yazan birkaç post gördüm internette. Pansiyonlara teknolojik cihaz getirmek yasak mı? Genel olarak kurallar ve ortam nasıl? Sizce gidilir mi?

o yaşta o tarz yerlere gidilmesinin mantıksız olacağını düşünüyorum tabiki aile evine göre kurallar daha sert olur interneti yavaş olur daha az temizolur vb

Kalacağın yurda göre değişiklik gösterebilir bunların hepsi, en iyi bilgiyi önceden veya halihazırda yurtta kalan öğrencilerden öğrenebilirsin.

Alacağın eğitimde seni cezbeden şeyler varsa yurtta kalınır.

Bence eğer lise eğitimi seni çok etkilediyse gitmelisin ve bu yaşlarda şehir dışının çok mantıklı olmayacağını düşünüyorum.

o yaşta o tarz yerlere gidilmesinin mantıksız olacağını düşünüyorum tabiki aile evine göre kurallar daha sert olur interneti yavaş olur daha az temizolur vb
Sağolun, teşekkürler. Peki telefon getirmeye ve kullanmaya izin veriyorlar mı bilginiz var mı?

Sağolun hocam. Bir bakacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…