Tıp veya mühendislik diye bilirim, önü açık meslek olarak. Tabii kesinlikle boş kalmak istemiyorum dersen en iyi üniversitelerinden bir yere girmen lazım.
Bilişim okuyorum şayet 1. sene çok kötüydü sürekli temel bilgiler falan sıkıcı ama 10. sınıf ve sonrası aşırı eğlenceli güzel fakat önü açık değil ileride çok iş bulurmusun bilmem üniversite okumak gibi bir planın yoksa zor kendin işi kovalamalısın bilgisayara meraklıysan gel ama geçici bir heves ise orada kal şayet bilişim güzel bölüm bana kalırsa fakat içimden bir ses keşke radyo ve televizyon okusaydım diyor.
Bilişim okuyorum şayet 1. sene çok kötüydü sürekli temel bilgiler falan sıkıcı ama 10. sınıf ve sonrası aşırı eğlenceli güzel fakat önü açık değil ileride çok iş bulur musun bilmem üniversite okumak gibi bir planın yoksa zor kendin işi kovalamalısın bilgisayara meraklıysan gel ama geçici bir heves ise orada kal şayet bilişim güzel bölüm bana kalırsa fakat içimden bir ses keşke radyo ve televizyon okusaydım diyor.
Hocam, klişe gelecek muhtemelen ama arkadaşlarınız camdan atlayın 9.boyuta uçarsınız dese inanır mısınız? Çalışırsanız hiç de zor değil! Ben sağlık okumuyorum ama pek zorlayacaklarini düşünmüyorum. Size bunu diyende, diyecek olanların da özel olarak "sağlıkçı" beyni yok. Abarttım belki (uzattım) ana anladınız ne demek istediğimi.
Ortalama zekadaysan üniversite de dahi istediğin şeyde çok başarılı olabilirsin. Sadece sabırlı olman gerekiyor. İyi günler