Lisede sağlık vs bilişim

yiğit321321

Hectopat
Daha fazla  
Şu an sağlıktayım ve bilişime de gidesim var hangisine gideyim hangisinin önü açık?

Tıp veya mühendislik diye bilirim, önü açık meslek olarak. Tabii kesinlikle boş kalmak istemiyorum dersen en iyi üniversitelerinden bir yere girmen lazım.

Şu an sağlıktayım ve bilişime de gidesim var hangisine gideyim hangisinin önü açık?
Bilişim okuyorum şayet 1. sene çok kötüydü sürekli temel bilgiler falan sıkıcı ama 10. sınıf ve sonrası aşırı eğlenceli güzel fakat önü açık değil ileride çok iş bulurmusun bilmem üniversite okumak gibi bir planın yoksa zor kendin işi kovalamalısın bilgisayara meraklıysan gel ama geçici bir heves ise orada kal şayet bilişim güzel bölüm bana kalırsa fakat içimden bir ses keşke radyo ve televizyon okusaydım diyor.

İkisinin de önü çok açık. Önemli olan biraz daha üniversite aslında. İstiyorsanız bilişime gidin tabii puan yetiyorsa.

Puan her ikisine de yetiyor ama sağlık çok zor diyorlar biraz korku basıyor beni sınıfta kalırım diye.

Bilgisayara meraklıyım sağlık zor diyorlar sınıfta kalırım diye korku ve endişe yaşıyorum.

Hocam, klişe gelecek muhtemelen ama arkadaşlarınız camdan atlayın 9.boyuta uçarsınız dese inanır mısınız? Çalışırsanız hiç de zor değil! Ben sağlık okumuyorum ama pek zorlayacaklarini düşünmüyorum. Size bunu diyende, diyecek olanların da özel olarak "sağlıkçı" beyni yok. Abarttım belki (uzattım) ana anladınız ne demek istediğimi.

Ortalama zekadaysan üniversite de dahi istediğin şeyde çok başarılı olabilirsin. Sadece sabırlı olman gerekiyor. İyi günler

bilişim kolaymı sanıyorsun? bence kolay evet ama zorluk yaşayanlarda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…