Lisede sevgili yapılır mı?

Tabii öyle hocam, asosyal bireyler aile baskısıyla ya görücü usulü evleniyor ya da baskıdan dolayı evlenmeyecek şahıs baskıya dayanamayıp hayatına kıyıyor ailesi sebebiyle. Ailelerinde sabırı bir yere kadar oluyor, anlayış göstermiyor çoğu aile. Bu her anlamda öyle, eğitimde de. Mesela bizim komşu aile zoruyla mı ne istemediği üniversiteye gitmiş sanırsam askerde canına kıymıştı. 2.5 yıl geçti ancak babası hala depresyonda,arada sırada yardıma gidiyorum adama.Ama sınıf dışı ortam olmayınca aşk olmuyor kavramına katılmıyorum hocam.Ben 2.dönem yeni gittiğim okulda ne yan sınıftan ne de kendi sınıfımdan kimseyi tanımıyordum. Sınıftan bir kız bana okulu tanıttı vs. derken 2 gün sonra sevgili olmuştuk.

Son düzenleme:
Olmuyor demedim ki berbat şartlarda oluyor kız kabul etmese sürekli görüyorsun başka kıza konuşma şansın kalmıyor gelene geçene yürüyor oluyor begense ayrıldıktan sonrası sıkıntı. Zaten çoğu kişi de ekstra utangaç oluyor aynı sınıfta olduğu için.

Utangaç olması insandan insana değişir, ayrıldıktan sonra sürekli yüz yüze gelmek evet kötü bir durum ancak çok meraklı ve istekliyse bi' kere deneyimlemesinde bir sakıncası yok kanaatindeyim. Çünkü eğer dediğim gibi kızdan hoşlanıp içinde tutarsa aklından çıkmaz o kız, ulan ne güzel yıllardı keşke açılsaydım der.Hele bi’ de asosyalse konu ciddiye biniyor üstte yazdığım mesajlardaki gerekçeleriyle.

Maksimum 1 aya çıkar ciddi takmiyosa.

Aynı sınıfta olduğun birisiyle olmak her türlü risk taşıyor bence. Reddederse sınıfta ortam tuhaflaşır arkadaş grubunuz bölünür. Kabul ederse bir süre çıkarsınız sonra ayrılırsınız yine aynısı olur.

İllaki lisede sevgilim olsun diyorsan en iyi yer kütüphane. Ya bir kız gelip sana çözemediği bir soruyu gösterir ya da sen bir kızı hoş bulursun gidip ona iltifat edip sorunu gösterebilirsin aynı gün içinde birkaç kere sorarsan bir şekilde numarasını alırsın zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…