Laevateinn Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #1 Okulda zaten bir İHA klubü var. Ben ise bir SİHA klubü açmak istiyorum. Böyle bir şey yapmak yasal mı onu sormak istedim.
Okulda zaten bir İHA klubü var. Ben ise bir SİHA klubü açmak istiyorum. Böyle bir şey yapmak yasal mı onu sormak istedim.
7 791374 Picopat Katılım 1 Haziran 2024 Mesajlar 429 Çözümler 1 11 Eylül 2024 #2 Laevateinn dedi: Okulda zaten bir İHA klubü var. Ben ise bir SİHA klubü açmak istiyorum. Böyle bir şey yapmak yasal mı onu sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Yivsiz bir av tüfeği bile almak zorken, üstünde silah olan ve uçan insansız bir hava aracı yapmak pek mümkün değil sanki
Laevateinn dedi: Okulda zaten bir İHA klubü var. Ben ise bir SİHA klubü açmak istiyorum. Böyle bir şey yapmak yasal mı onu sormak istedim. Genişletmek için tıkla... Yivsiz bir av tüfeği bile almak zorken, üstünde silah olan ve uçan insansız bir hava aracı yapmak pek mümkün değil sanki
Laevateinn Decapat Katılım 29 Aralık 2022 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2024 #3 791374 dedi: Yivsiz bir av tüfeği bile almak zorken, üstünde silah olan ve uçan insansız bir hava aracı yapmak pek mümkün değil sanki. Genişletmek için tıkla... Airsoft tarzı hasar vermeyen mermiler-silahlar kullansak olabilir mi?
791374 dedi: Yivsiz bir av tüfeği bile almak zorken, üstünde silah olan ve uçan insansız bir hava aracı yapmak pek mümkün değil sanki. Genişletmek için tıkla... Airsoft tarzı hasar vermeyen mermiler-silahlar kullansak olabilir mi?