Merhaba arkadaşlar, lisede normal yazılılar olacak mı? Hiçbir yerde veri bulamadım konuyla ilgili.
Yapılacağı söylendi bize ama nasıl yapılacağı söylenmedi 21 eylülden sonra açıklamalar gelir herhalde sırasıyla.Merhaba arkadaşlar, lisede normal yazılılar olacak mı? Hiçbir yerde veri bulamadım konuyla ilgili.
Ben de 9.sınıfım EBA'ya falan hiç bakmadım hep Youtube'den çalıştım. Okuldan okula değişebilir mi? Çünkü okula gelmek zorunlu değil, bizim okulda eğitim kalitesi açısından rezalet.Ben 9. sınıfım. Benim hocam size internetten yazılı yapacaz dediler. Perfonmas ve sözlü notlarını canlı derslere katılım, cevap söyleme gibi şeyler söyledi.
Hani bu sene Tonguç Akademi'nin deneme sınavları oluyordu bazı günler aralığı gibi bir aralık belirleyerek 20 soruluk sorular soracaklar. Benim tahminim bu yönde.
EBA'ya girmeye çalış. Hocalar oradan kontrol ediyorlar. Ona göre sözlü notu verilecek dendi. Yazılılar dediğim gibi olabilir.Ben de 9.sınıfım EBA'ya falan hiç bakmadım hep Youtube'den çalıştım. Okuldan okula değişebilir mi? Çünkü okula gelmek zorunlu değil, bizim okulda eğitim kalitesi açısından rezalet.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.