Lisede sınıf değiştirme mümkün mü?

Denizz422

Decapat
Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Ben bu yıl liseye geçtim Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesine yerleştim. Ortaokuldan eski bir arkadaşım da orayı kazandı. e-Devlet'ten bakınca ben A şubesindeyim, o B şubesinde. Daha her şey tam olarak yerleşmeden arkadasımın şubesine geçis yapabilir miyim?

Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Ben bu yıl liseye geçtim Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesine yerleştim. Ortaokuldan eski bir arkadaşım da orayı kazandı. e-Devlet'ten bakınca ben A şubesindeyim, o B şubesinde. Daha her şey tam olarak yerleşmeden arkadasımın şubesine geçis yapabilir miyim?
Müdürle konuşun belki yapabilir. Yapan bir çok arkadaşım oldu çünkü.

Okul yönetimine söylerseniz sınıfta boşluk varsa olabilir. Fakat daha önemli bir sebep sunmanız gerek diye düşünüyorum.

Net bir şey söylemek istemiyorum fakat ortaokulda arkadaş olan kişiler genellikle lise de araları bozuluyor araya farklı insanlar girince. O yüzden sınıf değişikliğin olmazsa pek üzülme 😀.

Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Ben bu yıl liseye geçtim Fethi Gemuhluoğlu Fen Lisesine yerleştim. Ortaokuldan eski bir arkadaşımda orayı kazandı. e-Devlet'ten bakınca ben A şubesindeyim, o B şubesinde. Daha her şey tam olarak yerleşmeden arkadasımın şubesine geçis yapabilir miyim?

Direk arkadaşım orada diye söyleme Ya direk hocam sınıf değişmek istiyorum de Neden sorarsa diye işte husumetliyim birisiyle de geç irdelemezler zaten diğer türlü bazen onay vermiyorlar.

Merhaba arkadaşlar, iyi günler. Ben bu yıl liseye geçtim fethi gemuhluoğlu fen lisesine yerleştim. Ortaokuldan eski bir arkadaşımda orayı kazandı. e-Devlet'ten bakınca ben a şubesindeyim, o b şubesinde. Daha her şey tam olarak yerleşmeden arkadasımın şubesine geçis yapabilir miyim?

Neden gecmek istediklerini sorduklarinda sinif arkadaslarimi begenmedim dersen daha iyi olur. Arkadasim icin B'ye gitmek istiyorum deme.

Konuyla alakasız ama sınıflar ne ara belli oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı