X Xrealzy Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #1 Ben lisede kaldım fakat hiçbir kişi vesaire milli eğitim arar mı sorar mı? Babamı karokola çağırmışlar. Kısacası milli eğitim ya da polis arar mı?
Ben lisede kaldım fakat hiçbir kişi vesaire milli eğitim arar mı sorar mı? Babamı karokola çağırmışlar. Kısacası milli eğitim ya da polis arar mı?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 16 Eylül 2024 #2 Hayır aramaz.
X Xrealzy Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #3 MekatronikciAbi dedi: Hayır aramaz. Genişletmek için tıkla... İfadeye çağırmışlar babamı. Başka bir sebepten olabilir mi?
MekatronikciAbi dedi: Hayır aramaz. Genişletmek için tıkla... İfadeye çağırmışlar babamı. Başka bir sebepten olabilir mi?
MekatronikciAbi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.326 Çözümler 56 16 Eylül 2024 #4 Xrealzy dedi: İfadeye çağırmışlar babamı. Başka bir sebepten olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir, zamanında bizde kaldık bizi çağıran eden olmadı. ya da birileri eşek şakası yapıyor olabilir bilemiyorum.
Xrealzy dedi: İfadeye çağırmışlar babamı. Başka bir sebepten olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Olabilir, zamanında bizde kaldık bizi çağıran eden olmadı. ya da birileri eşek şakası yapıyor olabilir bilemiyorum.
X Xrealzy Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #5 L MekatronikciAbi dedi: Olabilir, zamanında bizde kaldık bizi çağıran eden olmadı. ya da birileri eşek şakası yapıyor olabilir bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir gelişme olursa yazarım
L MekatronikciAbi dedi: Olabilir, zamanında bizde kaldık bizi çağıran eden olmadı. ya da birileri eşek şakası yapıyor olabilir bilemiyorum. Genişletmek için tıkla... Olabilir gelişme olursa yazarım
8 837684 Zeptopat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 5 16 Eylül 2024 #6 Xrealzy dedi: Ben lisede kaldım fakat hiçbir kişi vesaire milli eğitim arar mı sorar mı? Babamı karokola çağırmışlar. Kısacası milli eğitim ya da polis arar mı? Genişletmek için tıkla... ben de gecen sene sinifta kaldim ama kimse cagirmadi karakola, hic mi gitmedin okula
Xrealzy dedi: Ben lisede kaldım fakat hiçbir kişi vesaire milli eğitim arar mı sorar mı? Babamı karokola çağırmışlar. Kısacası milli eğitim ya da polis arar mı? Genişletmek için tıkla... ben de gecen sene sinifta kaldim ama kimse cagirmadi karakola, hic mi gitmedin okula
X Xrealzy Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #7 837684 dedi: ben de gecen sene sinifta kaldim ama kimse cagirmadi karakola, hic mi gitmedin okula Genişletmek için tıkla... Yok gittim geçen sene full artı full 837684 dedi: ben de gecen sene sinifta kaldim ama kimse cagirmadi karakola, hic mi gitmedin okula Genişletmek için tıkla... Başka sebepten bence
837684 dedi: ben de gecen sene sinifta kaldim ama kimse cagirmadi karakola, hic mi gitmedin okula Genişletmek için tıkla... Yok gittim geçen sene full artı full 837684 dedi: ben de gecen sene sinifta kaldim ama kimse cagirmadi karakola, hic mi gitmedin okula Genişletmek için tıkla... Başka sebepten bence
8 837684 Zeptopat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 5 16 Eylül 2024 #8 Xrealzy dedi: Yok gittim geçen sene full artı full Başka sebepten bence Genişletmek için tıkla... bence de olabilir korkma )
Xrealzy dedi: Yok gittim geçen sene full artı full Başka sebepten bence Genişletmek için tıkla... bence de olabilir korkma )
avaragetravisfan Yoctopat Katılım 16 Eylül 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Eylül 2024 #9 Xrealzy dedi: Yok gittim geçen sene Full artı Full. Başka sebepten bence. Genişletmek için tıkla... Sınıfta kaldınız diye karakola çağrılmazsınız merak etmeyin başka bir sebep yatıyordur altında.
Xrealzy dedi: Yok gittim geçen sene Full artı Full. Başka sebepten bence. Genişletmek için tıkla... Sınıfta kaldınız diye karakola çağrılmazsınız merak etmeyin başka bir sebep yatıyordur altında.