Y yunusemre_y Decapat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #11 d4irea dedi: 2 dersten kalip normal gecersem o 2 dersi vermiyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kaldığın derslerden sorumlu olup olmadıgıni ögrenirmisin?
d4irea dedi: 2 dersten kalip normal gecersem o 2 dersi vermiyor muyum? Genişletmek için tıkla... Kaldığın derslerden sorumlu olup olmadıgıni ögrenirmisin?
d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #12 yunusemre_y dedi: Kaldığın derslerden sorumlu olup olmadıgıni ögrenir misin? Genişletmek için tıkla... Ben 9. sinifim 3 dersten kalinca sorumlu geciyorum benim de kurtarilmasi zor 3 ders var onlardan kalirsam sorumlu geciyorum.
yunusemre_y dedi: Kaldığın derslerden sorumlu olup olmadıgıni ögrenir misin? Genişletmek için tıkla... Ben 9. sinifim 3 dersten kalinca sorumlu geciyorum benim de kurtarilmasi zor 3 ders var onlardan kalirsam sorumlu geciyorum.
Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #13 d4irea dedi: 3 dersten kalinca o 3 dersi mi vermem lazim yoksa butun dersleri mi bir de bu sinavlar ne zaman yapiliyor. Genişletmek için tıkla... Hepsini vermen lazım sınavlar 1donemın basında 1donemın sonunda 2donemın basında 2 donemın sonudna oluyordu sanırsam. Finn03 dedi: Hepsini vermen lazım sınavlar 1donemın basında 1donemın sonunda 2donemın basında 2 donemın sonudna oluyordu sanırsam. Genişletmek için tıkla... Toplam 4 kere oluyor 1 senede.
d4irea dedi: 3 dersten kalinca o 3 dersi mi vermem lazim yoksa butun dersleri mi bir de bu sinavlar ne zaman yapiliyor. Genişletmek için tıkla... Hepsini vermen lazım sınavlar 1donemın basında 1donemın sonunda 2donemın basında 2 donemın sonudna oluyordu sanırsam. Finn03 dedi: Hepsini vermen lazım sınavlar 1donemın basında 1donemın sonunda 2donemın basında 2 donemın sonudna oluyordu sanırsam. Genişletmek için tıkla... Toplam 4 kere oluyor 1 senede.
d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #14 Finn03 dedi: Hepsini vermen lazım sınavlar 1donemın basında 1donemın sonunda 2donemın basında 2 donemın sonudna oluyordu sanırsam. Toplam 4 kere oluyor 1 senede. Genişletmek için tıkla... Mesela tarihten matematikten kimyadan kaldim butun derslerin mi sinavina gireceğim bu 3unun mu?
Finn03 dedi: Hepsini vermen lazım sınavlar 1donemın basında 1donemın sonunda 2donemın basında 2 donemın sonudna oluyordu sanırsam. Toplam 4 kere oluyor 1 senede. Genişletmek için tıkla... Mesela tarihten matematikten kimyadan kaldim butun derslerin mi sinavina gireceğim bu 3unun mu?
Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #15 d4irea dedi: Mesela tarihten matematikten kimyadan kaldim butun derslerin mi sinavina gireceğim bu 3unun mu? Genişletmek için tıkla... 3 nün.
d4irea dedi: Mesela tarihten matematikten kimyadan kaldim butun derslerin mi sinavina gireceğim bu 3unun mu? Genişletmek için tıkla... 3 nün.
d4irea Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 325 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #16 Finn03 dedi: 3 nün. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkürler.
Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #17 Finn03 dedi: 3 nün. Genişletmek için tıkla... d4irea dedi: Mesela tarihten matematikten kimyadan kaldim butun derslerin mi sinavina gireceğim bu 3unun mu? Genişletmek için tıkla... 3 sınavdanda 50 üstü not alrısan gecersin sorumlulugun kalkar.
Finn03 dedi: 3 nün. Genişletmek için tıkla... d4irea dedi: Mesela tarihten matematikten kimyadan kaldim butun derslerin mi sinavina gireceğim bu 3unun mu? Genişletmek için tıkla... 3 sınavdanda 50 üstü not alrısan gecersin sorumlulugun kalkar.
Y yunusemre_y Decapat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #18 Finn03 dedi: Hepsini vermen lazım sınavlar 1donemın basında 1donemın sonunda 2donemın basında 2 donemın sonudna oluyordu sanırsam. Toplam 4 kere oluyor 1 senede. Genişletmek için tıkla... 3 kere olması lazım okulun açıldığı ilk hafta EYLÜL ayı, 2.dönem başında ŞUBAT ayı ve okulun kapandığı son hafta HAZİRAN ayında yapılıyor
Finn03 dedi: Hepsini vermen lazım sınavlar 1donemın basında 1donemın sonunda 2donemın basında 2 donemın sonudna oluyordu sanırsam. Toplam 4 kere oluyor 1 senede. Genişletmek için tıkla... 3 kere olması lazım okulun açıldığı ilk hafta EYLÜL ayı, 2.dönem başında ŞUBAT ayı ve okulun kapandığı son hafta HAZİRAN ayında yapılıyor
Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #19 yunusemre_y dedi: 3 kere olması lazım okulun açıldığı ilk hafta eylül ayı, 2.dönem başında şubat ayı ve okulun kapandığı son hafta haziran ayında yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Bizim müdür yardımcısı bu sekılde demıstım yanlış hatırlamıyor isem.
yunusemre_y dedi: 3 kere olması lazım okulun açıldığı ilk hafta eylül ayı, 2.dönem başında şubat ayı ve okulun kapandığı son hafta haziran ayında yapılıyor. Genişletmek için tıkla... Bizim müdür yardımcısı bu sekılde demıstım yanlış hatırlamıyor isem.
Y yunusemre_y Decapat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 230 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2024 #20 Finn03 dedi: Bizim müdür yardımcısı bu sekılde demıstım yanlış hatırlamıyor isem. Genişletmek için tıkla... Bizim okul 3 defa yaptı internette de 3 defa olduğu yazıyor
Finn03 dedi: Bizim müdür yardımcısı bu sekılde demıstım yanlış hatırlamıyor isem. Genişletmek için tıkla... Bizim okul 3 defa yaptı internette de 3 defa olduğu yazıyor