SAVED Decapat Katılım 2 Nisan 2023 Mesajlar 335 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #1 9. Sınıftan kalma sorumluluklarım var, bu sene mezun oluyorum üniversite kazanırsam gidebiliyor muyum? Nasıl olacak bilgisi olan var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2024
9. Sınıftan kalma sorumluluklarım var, bu sene mezun oluyorum üniversite kazanırsam gidebiliyor muyum? Nasıl olacak bilgisi olan var mı?
YTS_Vettel Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 397 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcılığı Öğrencisi 5 Haziran 2024 #2 Önce onları vereceksin diye biliyorum. Onlar olmadan gidemezsin herhalde.
M Muhammet Demirelli Hectopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2024 #3 Bir üniversite kazanıp kayıt yaptırırsan seni geçirmek zorundalar diye biliyorum müdür yardımcısına sormanda fayda var.
Bir üniversite kazanıp kayıt yaptırırsan seni geçirmek zorundalar diye biliyorum müdür yardımcısına sormanda fayda var.