aaboo Yoctopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 Merhaba basit bir soru sormak istiyorum. Sorumluluk sınavlarını bitirmedim. Bu sınavları tamamlamadan lise diploması alabilir miyim?
Merhaba basit bir soru sormak istiyorum. Sorumluluk sınavlarını bitirmedim. Bu sınavları tamamlamadan lise diploması alabilir miyim?
Çözüm 3 3 333365 17 Ağustos 2024 @aaboo, üniversiteye vs. gidecekseniz onun için geçici diploma verebilirler onun için soruyorsan. Üstteki arkadaşın dediği gibi mezun olamıyorsun.
@aaboo, üniversiteye vs. gidecekseniz onun için geçici diploma verebilirler onun için soruyorsan. Üstteki arkadaşın dediği gibi mezun olamıyorsun.
2 263721 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2019 Mesajlar 2.886 Makaleler 1 Çözümler 8 17 Ağustos 2024 #2 aaboo dedi: Merhaba basit bir soru sormak istiyorum. Sorumluluk sınavlarını bitirmedim. Bu sınavları tamamlamadan lise diploması alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mezun olamazsın. Artı 0 Eksi
aaboo dedi: Merhaba basit bir soru sormak istiyorum. Sorumluluk sınavlarını bitirmedim. Bu sınavları tamamlamadan lise diploması alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Mezun olamazsın.
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 17 Ağustos 2024 #3 @aaboo, üniversiteye vs. gidecekseniz onun için geçici diploma verebilirler onun için soruyorsan. Üstteki arkadaşın dediği gibi mezun olamıyorsun. Artı 0 Eksi Çözüm
@aaboo, üniversiteye vs. gidecekseniz onun için geçici diploma verebilirler onun için soruyorsan. Üstteki arkadaşın dediği gibi mezun olamıyorsun.
KS KS aaboo Yoctopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #4 333365 dedi: @aaboo, üniversiteye vs. gidecekseniz onun için geçici diploma verebilirler onun için soruyorsan. Üstteki arkadaşın dediği gibi mezun olamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim ama 20 Eylül'de Almanya'ya gideceğim ve bu sınavları bitirecek zamanım yok ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
333365 dedi: @aaboo, üniversiteye vs. gidecekseniz onun için geçici diploma verebilirler onun için soruyorsan. Üstteki arkadaşın dediği gibi mezun olamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Cevabınız için teşekkür ederim ama 20 Eylül'de Almanya'ya gideceğim ve bu sınavları bitirecek zamanım yok ne yapmalıyım?
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.048 17 Ağustos 2024 #5 @aaboo, hocalarınızdan inisiyatif sağlaması için rica edebilirsiniz. Başka yolu yok gibi gözüküyor. İsterseniz belki soruları verebilirler. Artı 0 Eksi
@aaboo, hocalarınızdan inisiyatif sağlaması için rica edebilirsiniz. Başka yolu yok gibi gözüküyor. İsterseniz belki soruları verebilirler.
KS KS aaboo Yoctopat Katılım 16 Ağustos 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #6 333365 dedi: @aaboo, hocalarınızdan inisiyatif sağlaması için rica edebilirsiniz. Başka yolu yok gibi gözüküyor. İsterseniz belki soruları verebilirler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. mutlu günler dilerim Artı 0 Eksi
333365 dedi: @aaboo, hocalarınızdan inisiyatif sağlaması için rica edebilirsiniz. Başka yolu yok gibi gözüküyor. İsterseniz belki soruları verebilirler. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. mutlu günler dilerim
yusufkarsu Centipat Katılım 23 Temmuz 2023 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2025 #7 333365 dedi: @aaboo, üniversiteye vs. gidecekseniz onun için geçici diploma verebilirler onun için soruyorsan. Üstteki arkadaşın dediği gibi mezun olamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum bu sene YKS gireceğim sorumluluk geçemezsem en kötü aralığa kadar geçerim ama 2025-2026 eğitim yılı içinde geçerli mi bu geçici diploma ile kayıt işi. Artı 0 Eksi
333365 dedi: @aaboo, üniversiteye vs. gidecekseniz onun için geçici diploma verebilirler onun için soruyorsan. Üstteki arkadaşın dediği gibi mezun olamıyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam konuyu hortlatıyorum bu sene YKS gireceğim sorumluluk geçemezsem en kötü aralığa kadar geçerim ama 2025-2026 eğitim yılı içinde geçerli mi bu geçici diploma ile kayıt işi.