Meslek lisesi okuyorum ve bir sorunum vardı okulu degistirdim. Sorun yasamamak icin ne yapabilirim yeni okulumda bir de rahatsızlıgım var sık idrara cıkmayla ilgili sınıfta hocaya desem ayip bir şey olur mu? Veya digerleri beni yargilar mi? Yardimci olursaniz sevinirim.
Meslek lisesi okuyorum ve bir sorunum vardı okulu degistirdim. Sorun yasamamak icin ne yapabilirim yeni okulumda bir de rahatsızlıgım var sık idrara cıkmayla ilgili sınıfta hocaya desem ayip bir şey olur mu? Veya digerleri beni yargilar mi? Yardimci olursaniz sevinirim.
En başta müdürüne bu durumu bildir ki o da diğer öğretmenlere bu durumdan bahsetsin. Sosyal ilişkiler adına konuşacak olursam; başkalarına zararın dokumadığı sürece orada sana bir şey diyen kolay kolay çıkmaz. Bulaşık tipleri aldırma derim.
İdrar sorununa doktor gözetiminde teşhis koyulup rapor yazıldıysa hickimse bir sey diyemez. Askerde bile karisamiyorlar rapor olunca.
Arkadas konusuna gelince orası sikintili. Ergen olduklari icin illa alay konusu edecekler gucun kuvvetin varsa ilk günden hepsini bir elden gecir. Testiyi kirmadan saglama al.