Lisede stajyer maaşı ne kadar?

Caillou Han

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba,
Bu yıl 12.Sınıf oldum staj falan yapıyorum ama tam olarak ne kadar stajyer maaşı alacağımı bilmiyorum. Herkes farklı bir şey söylüyor yani. İnternette Asgari Ücretin 1/3'i (7000 TL civarı) yatırılacak falan yazarken bizim müdür yardımcısı ve staj yaptığımız yerin sahibi Asgari Ücretin 1/3 'inin 2/3 'si (4000 TL civarı) devlet tarafından karşılanıyor yani o kadar verilecek verilecek falan diyor. Bunun net bir açıklaması yok mu o kadar staj yapıyoruz yani tam olarak onuda yapmıyoruz amelelik yaptırıyorlar ve aylık sadece 4000 mi alıyoruz?

Bu yaz yaptım 2 ay asgari ücretin 3/1'i oluyor 6800 civari yatıyor

Para alman önemli değil demiştir belki hocaların, verirse verir vermezse vermez demiş de olabilir. İş yerine bağlı yani. Alıyorsan iyi. Orada iş ve iş hayatı ögrenmeye gönderiyorlar, aslında bir nevi amelelik oluyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka ben de 12. sınıfım staja başladım bildiğim kadarıyla 6.331 TL zorunlu staj maaşı. Yani en az bu kadar yatmak zorunda. Çalıştığın işletmeye bağlı olarak maaşın artabiliyor. Hocamız bize ay başında başlamadığımız için bu ay eksik yatabilir demişti 4500 TL civarı.

Hacı bizimle beraber staj yapan elemanlar (farklı okuldan) 6.631 TL alıyor, bizede 4000 TL vericeklermiş neden? Hani bize eksik yatabilir falanda demediler

kanka bana bu ay 5000 yattı 20 günlük maaşmış bu bir daha ki ay tam aylık maaş yatacakmış dediğim gibi ay başında başlamadığımız için eksik yatmış

baskan devlet kurumunda yapıyorum staja 8 eylulde basladik ücret 15 inde yatiyormus ilk kez bugun yatti okul acildigindan beri 5084 tl yatmasi normalmi eksikmi?

baskan devlet kurumunda yapıyorum staja 8 eylulde basladik ücret 15 inde yatiyormus ilk kez bugun yatti okul acildigindan beri 5084 tl yatmasi normalmi eksikmi?
Normal hacı, staja ay başında (1 Eylül'de) başlamadığımız için ilk ay eksik yatıyor. Diğer aylar tam yatar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…