Lisede uzun saç yüzünden okuldan atılır mıyım?

Emrethm

Femtopat
Daha fazla  
Lisede uzun saç yüzünden okuldan atılır mıyım?

Müdürler hep kes dedi ama atılmadım.
Peki disiplinlik olur muyum bizim müdür ve yardımcısı kafayı bana takmış sınıfa geldip kontrol ediyor.Hocalarım da uğraşma tamam kesecem de geçiştir onlarla boşuna tartışma diyor.

Erkeklerde uzun saçlıların, kızlarda boyalı saç ya da piercing takanların yönetimle arası lise hayatı boyunca bozuk oluyordu. Atılanı görmedim. Bulunduğum bölgelerde öğrencilere yavaş yavaş ses çıkarmamaya başladılar.

Yönetmeliğe göre üzenli/bakımlı olduğu sürece sorun yok.
Bunu anlatamıyorum işte.Söylüyorum benden daha iyi mi biliyon diyor. Seni okula almama hakkım var falan diyor her sabah tartışıyoruz.

Bunu anlatamıyorum işte.Söylüyorum benden daha iyi mi biliyon diyor. Seni okula almama hakkım var falan diyor her sabah tartışıyoruz.
Benimde lise hayatım böyleydi saç uzatmadan dolayı bir sürü tartışmıştık sonuçta hiç bir şey yapamadı. Okula almama hakkı diye bir şey olduğunu hiç düşünmüyorum ama öyle bir şey olursa direkt olarak polis merkezine gidip durumu anlatmak iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…