Lisede Veli İzin Dilekçesi En Fazla Kaç Gün İçerisinde Verilmeli?

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar özürsüz devamsızlığı özürlü devamsız olarak geçirmek için yazılan veli izin dilekçelerini kaç gün içerisinde idareye vermeliyiz? Bir sınırı var mıdır?

1 hafta içerisinde götürmelisin. Salı gününde gitmediysen 1 hafta sonraki Salı gününün akşamına kadar verilmeli dilekçe.

Bizim okulda 3 gün içerisinde verilmesi şart.

Bende bişey sorayım. Bizim müdür yardımcısı bu izin dilekçelerinden en fazla 5 gün kullanabilirsiniz diyor. Böyle birşey var mı? Yoksa bizim dikdatör kendi mi kural çıkarıyor?

Okul müdürleri kendi kafalarına göre kural koyma haklarına sahipler kardeşim. Kimse okul müdürüne karışamaz.

Yahu siz nasil verebiliyorsunuz bunlari? Bizim mudur yardimcisi direk yirtiyor.

Okul müdürleri kendi kafalarına göre kural koyma haklarına sahipler kardeşim. Kimse okul müdürüne karışamaz.
Son haftada okuldayız o zaman. Bu arada müdür yardımcısı. Zaten okulu gören cezaevi sanıyor. Kaçan olmasın diye 3 4 metre duvar, yetmiyor bide jiletli tel.. Neyse konu dağılmasın.

Bizim okulda 8 tane müdür yardımcısı var. Müdürü bir okul açılırken birde okul kapanırken görüyoruz. Gitmediğim gün söylüyorum babama müdür yardımcısına imzalıyor dilekçeyi kimsede bir şey demiyor hatta bu sene devamsızlığı biraz abarttım. 19.5 gün rapor aldım toplamda.

Pazartesi dilekçe verdim, ayın 14'ündeki devamsızlığı izinli yaptım. Bizim okulda böyle bir sınır yokmuş, dönem başındaki devamsızlık için dilekçe verenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…