BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 7 Kasım 2022 #1 Bugün bizim sınıfa özel ingilizceden writing sınavı var hasta olduğum için gidemiyorum. Tekrardan nasıl sınav olacağım ortak sınav olmadığı için? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Kasım 2022
Bugün bizim sınıfa özel ingilizceden writing sınavı var hasta olduğum için gidemiyorum. Tekrardan nasıl sınav olacağım ortak sınav olmadığı için?
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #2 Müdür yardımcısına sor.
BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 7 Kasım 2022 #3 Pluxy01 dedi: Müdür yardımcısına sor. Genişletmek için tıkla... Rapor alsam tekrardan yapar mı hoca.
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #4 BayDonut dedi: Rapor alsam tekrardan yapar mı hoca. Genişletmek için tıkla... Nota geçiyorsa yapması lazım. Ama ben tahmin üzerine konuşuyorum her okulun işleyişi aynı olmuyor. O yüzden bilen birine sormanı öneririm.
BayDonut dedi: Rapor alsam tekrardan yapar mı hoca. Genişletmek için tıkla... Nota geçiyorsa yapması lazım. Ama ben tahmin üzerine konuşuyorum her okulun işleyişi aynı olmuyor. O yüzden bilen birine sormanı öneririm.
BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 7 Kasım 2022 #5 Pluxy01 dedi: Nota geçiyorsa yapması lazım. Ama ben tahmin üzerine konuşuyorum her okulun işleyişi aynı olmuyor. O yüzden bilen birine sormanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam sınav 7. Ders 6. dersin tenefüsünde okula sınav için gitsem alır mı?
Pluxy01 dedi: Nota geçiyorsa yapması lazım. Ama ben tahmin üzerine konuşuyorum her okulun işleyişi aynı olmuyor. O yüzden bilen birine sormanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Hocam sınav 7. Ders 6. dersin tenefüsünde okula sınav için gitsem alır mı?
Pluxy01 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Kasım 2016 Mesajlar 6.544 Çözümler 40 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2022 #6 BayDonut dedi: Hocam sınav 7. Ders 6. dersin tenefüsünde okula sınav için gitsem alır mı? Genişletmek için tıkla... Bak dostum, sana vereceğim cevabın doğruluk payı sadece tahminim doğrultusunda olur. O yüzden okulunda bu konularla kim ilgileniyorsa ona sor. Cevabını bilmediğim soruları cevaplayamam sana.
BayDonut dedi: Hocam sınav 7. Ders 6. dersin tenefüsünde okula sınav için gitsem alır mı? Genişletmek için tıkla... Bak dostum, sana vereceğim cevabın doğruluk payı sadece tahminim doğrultusunda olur. O yüzden okulunda bu konularla kim ilgileniyorsa ona sor. Cevabını bilmediğim soruları cevaplayamam sana.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 7 Kasım 2022 #7 Hocam bildiğim kadarıyla rapor alırsan tekrar sınav yaparlar. Ama yine de bir müdür yardımcısına ya da hocana sor.
Hocam bildiğim kadarıyla rapor alırsan tekrar sınav yaparlar. Ama yine de bir müdür yardımcısına ya da hocana sor.
GerginGörünüşlüAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 6.977 Makaleler 4 Çözümler 47 Yer Denizli 7 Kasım 2022 #8 Rapor almazsanız sınavı yapıp yapmamak öğretmenin insiyatifine kalıyor. Rapor alırsanız yapmak zorunda. Raporu alıp müdür yardımcısına söyleyin sınav vardı giremedim falan diye, hocanıza da söyleyin. Sorun yaşamazsınız böylelikle.
Rapor almazsanız sınavı yapıp yapmamak öğretmenin insiyatifine kalıyor. Rapor alırsanız yapmak zorunda. Raporu alıp müdür yardımcısına söyleyin sınav vardı giremedim falan diye, hocanıza da söyleyin. Sorun yaşamazsınız böylelikle.