Lise hayatımda pek fazla çılgınlık yapacak kadar vaktim olmadı çünkü kısa sürdü.
Ama sigara içen/satan, ağzı bozuk, arkası sağlam olan, ağabeyleri, kankaları bilme neleri olan bir çocuğu şikayet ederek uzaklaştırma almasını sağlamıştım. Ders bittiğinde, herkes eve dağılırken büyük bir grup ile okulun karşısında beklediğini görmüştüm.
Bir de kuzu gibi sakin, sessiz olan ben, sınıf arkadaşımı ( onu bile demek gelmiyor içimden ) sırayla dövmüştüm. Pişman mıyım? Kısmen. Hiç iplememek çok daha keyif verici olabiliyor.
Şu an lise birinci sınıfım, bugün müzik dersi çıkışında 12'ler bizi sıraya dizip Cici Bebe dağıttı. Açıkçası daha önce internette aynısını görmüştüm gerçek olacağı aklıma dahi gelmezdi.
Sakalı kesmeden okula gelme cesaretini göstermek. Her dakika gerilim hissediyorsun çünkü müdür yardımcıları sakal konusunda inanılmaz takıntılı ve yakaladıklarında hiç hoş şeyler olmuyordu