Lisede yaptığınız çılgınlıklar?

Bende anlatıyım. Bizim pasif bir öğretmenimiz vardı. İstediğin kadar konuş ayağa kalk bir şey diyemezdi. Biz de tüm sınıf derste kağıt savaşı yaptık. Ama göreceksiniz tam bir kaos Öğretmende dayanamadı müdüre. Herkes yaptığı için ceza vermediler merak etmeyin

Biz de laboratuvardan büyüteç kaçırıp kağıt yakıyorduk Ne güzel günlerdi be.

Son düzenleme:
On birinci sınıfta iken, yanlışlıkla arkadaş grubu yerine okulun Whatsapp grubuna sesli mesaj atmıştım. Üstelik okul grubunda okul müdürü, rehberlik servisinin hocaları ve okul zümre başkanı olan hoca da vardı. Mesajda arkadaşlara böğürerek bir şey anlatıyordum. Mesaj müdüre de iletilmişti.

Tavana ayak izi bırakmak. Arkadaşıma masa sandalye fırlatmak.
Bu dediklerin rutin seylerdi bizim lise de.
Bizim okul da nasil basarmislarsa balgam atmislardi. Hoca anlatmisti kocamanmis. Heheheheheh.
Cilginlik denmez anilarima rutin seyler okuldan kacmak gibi.

Bir arkadaşım İngilizce sınavına çalışmadığı için okuldaki sınav odasının kapısına iğne sokmuştu ve iğne içinde kalmıştı kilidin. Hoca geldiğinde kapıyı açamadığı için sınavı ertelemek zorunda kalmıştı. Tabi arkadaşım da çalışacak zamanı kazanmıştı bu şekilde.

Tarihte ki en büyük çılgınlığı anlatıyorum. Kızlardan aseton alıp bütün sınıfa asetonu döküp tavan dahil ateşe vermiştik sonuç yanıyorduk ama aseton sağ olsun 3-4 saniye sonra söndü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…