Lisede yaptığınız çılgınlıklar?

Bu supermis. Ehhehehe.

Lise 1'de düzenli olarak 2 günde bir okuldan kaçıyorduk. Benim devamsızlık hakkım 40 gündü yarım gün gelmesem sınıfta kalacam. Bizim arkadaş 40'ı geçmek için parmağını kırmıştı özel izin aldı.

Lise 2'de devamsızlık haklarımı kışın evle okul arasında bir yerde bir cami vardı onun yanında mezar vardı. Hurafe yok bu arada anlattıklarımda. Sabah ezanı saatlerinde tel örgülerden caminin içine atlayıp mezara girip yatıyordum. Bazen avluda banklar temizse çantayı yastık yapıp öyle yatıyodum.

Lise 3 çok hızlı geçti. Tuvaleti kapatıyoduk para ile geçirtiyoduk milleti. Okulda ikincim mekanımız tuvaletlerdi bit tek ben rahatsız oluyordum ama yapacak bir şey yok. Ortam oradaydı.

Lise 4 te muhabbetin bittiği, herkesin sıkıldığı zamanlarda okula okey, tavla, kart getirip kumarhaneye çeviriyodum sınıfları. Bir bizim sınıf bir karşı sınıf. Hocalar şeytanınız bol olsun diyorlardı. Çılgıncaydı

Tabi anlatılacak çok şey var bunlar belki %1 bile değil ama uzatmaya gerek de yok.

yatili okulda, alaturka tuvalette isini gidermekte olan arkadasa pislik yapmak icin, lab'dan asirdigimiz sodyumlari yagli kagittan alip tuvaletin altindan iceri firlatmak.

Sodyum su ile temas edince cok guzel oluyor cunku.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

(bkz: Fen Lisesi )

CD ile calisan player'lar yeni ciktigi icin ve gorece pahali oldugu icin; kulaklikla test cozen kiz arkadaslara saka yapmak icin; kizi birileri oyalarken digerinin icindeki muzik CD'sini malum baska CD'lerle degistirmek. Kizin tekrar kulakligi takinca etrafa firlattigi bakislar.

Okula yeni gelen comez arkadaslari kale diregi yapip futbol maci oynamak.

Okula yeni gelen arkadaslara okulun duvarini tutturmak. Tutmazlarsa okul dusecek, siz egitiminizi onemsemiyor musunuz diye azarlamak.

O donemin populer yarismasi "Dokun Bana" yi yeniden canlandirmak. Yeni gelen arkadaslardan birinin "araba" olmasi, digerlerinin ona dokunmasi. Elini cekenlere acimasiz cezalar verilmesi, elini en son cekenin arabanin sahibi olmasi.

Yeni baslayan arkadaslarin geceleyin odasini ziyaret edip, "Bu okuldan mezun olmaniz icin dis macunun icindeki her maddeyi ezbere bilmeniz gerektigini bilmiyor musunuz" demek. Her gece onlari sinava tabi tutmak. Dis macununun icindeki maddeleri saydirmak. Bilemeyenlere yine acimasiz cezalar : )

Boyle bakinca cok gaddar gorundugunun farkindayim, dunyanin en iyi dostluklari bu ortamlarda kuruluyor ironik bir sekilde. Su anda gorustugum arkadaslarimin hepsi liseden neredeyse.

Son düzenleme:
Lise 3 okurken bir pazar günü hangover olup pazartesi okula gitmeye kalkmıştım. Sonuç olarak ise kusunca 2 kişi kollarıma girip eve geri götürmüştü ve 2 gün uzaklaştırma almıştım.

Hatta din derslerini sevmediğimden o ders kaçar arkadaşlarımla 2 bira içer okula geri gelirdim.
Çok ilginç hangover anılarım vardır.

Son sınıftayken; Hiçbir dersi dinlemedik tüm derslerde resmen kağıt oynadık. Peki cezasını çektik mi ? Evet, hiçbirimiz üniversiteyi tutturamadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…