A arcamira Yoctopat Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:52 #1 Arkadaşlar YKS için lisede OBP'yi iyi tutmak istiyorum. Sizce yazılılara 3-4 hafta kala yazılılara çalışsam 90+ OBP yapabilir miyim? Konulara baktım da çoğu ezber gibi fakat uzun.
Arkadaşlar YKS için lisede OBP'yi iyi tutmak istiyorum. Sizce yazılılara 3-4 hafta kala yazılılara çalışsam 90+ OBP yapabilir miyim? Konulara baktım da çoğu ezber gibi fakat uzun.
G General Kim Yu Shin Zeptopat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:30 #2 Zeka seviyesiyle ilgili kimi adam kaç hafta önceden çalışır etkisi olmaz kimi son gece çalışır 90+ alır.
Zeka seviyesiyle ilgili kimi adam kaç hafta önceden çalışır etkisi olmaz kimi son gece çalışır 90+ alır.
Efsane2512 Hectopat Katılım 3 Temmuz 2023 Mesajlar 1.413 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri No.1 - Koyu Siyah 03:00 ────────────● ∞ ⇆ㅤ◁ㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ↻ Cinsiyet Erkek Dün 19:49 #3 Hocanın çıkar dediği yerleri işaretle konuları da mantığa değil ezbere göre öğren yüksek alırsın.
A arcamira Yoctopat Katılım 8 Eylül 2025 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:37 #4 General Kim Yu Shin dedi: Zeka seviyesiyle ilgili kimi adam kaç hafta önceden çalışır etkisi olmaz kimi son gece çalışır 90+ alır. Genişletmek için tıkla... Efsane2512 dedi: Hocanın çıkar dediği yerleri işaretle konuları da mantığa değil ezbere göre öğren yüksek alırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılı videolarına baktım zor diyorlar da bana zor gelmedi.
General Kim Yu Shin dedi: Zeka seviyesiyle ilgili kimi adam kaç hafta önceden çalışır etkisi olmaz kimi son gece çalışır 90+ alır. Genişletmek için tıkla... Efsane2512 dedi: Hocanın çıkar dediği yerleri işaretle konuları da mantığa değil ezbere göre öğren yüksek alırsın. Genişletmek için tıkla... Hocam yazılı videolarına baktım zor diyorlar da bana zor gelmedi.
Andy deufresne Hectopat Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 5.356 Çözümler 35 Yer Dünya Bugün 10:44 #5 2 hafta önce çalışmaya başla.