Lisede yoklama sildirmek mümkün mü?

Makaleler
1
Açık öğretime geçemediğim için ilk iki hafta okula gitmedim. Aynı zamanda mezun sınıfı dershane+kurs yürütüyordum. İlk iki hafta devamsızlık tablosunda kabak gibi parlıyor, onu MEB'e gerekçesini açıklayarak bir şekilde sildirmenin yolu var mı? Müdür silmiyor çünkü. Bu arada konu ciddi, 21 gün devamsızlık var toplam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yok gibi bir arkadaşım o zaman için rapor çıkartmıştı tanıdık vardı tabii o zamanlar 2016 falandı şu anki kuralları bilmiyorum. Veliniz konuşsun belki ayarlarlar.

Dilekçe yazabilir velin fakat 21 gün harbiden çokmuş. İşin zor doktordan rapor falan alabilirsin.
Özürlü devamsızlık olarak çevirilir.

Dilekçe yazabilir velin fakat 21 gün harbiden çokmuş. İşin zor doktordan rapor falan alabilirsin.
Özürlü devamsızlık olarak çevirilir.

Psikiyatriden teşhis vardı geçen sene ilaç kullanmayı reddettiğim için bunu değerlendirebilir miyim? Anksiyete mazeret olarak kabul edilebilir mi mesela.

Psikiyatriden teşhis vardı geçen sene ilaç kullanmayı reddettiğim için bunu değerlendirebilir miyim? Anksiyete mazeret olarak kabul edilebilir mi mesela.

Tekrardan gidip belgelendirirsen 60 güne kadar uzar ama memuriyet düşüncen varsa direkt elenme sebebidir.

Milli eğitim bakanlığının il müdürlüğüne git orada belki düzeltirler.

Anneni babanı yolla izin Keğıdı imzalasınlar müdürün odasında onunla siliniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…