Error 01 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2025 #1 Öncelikle merhaba liseye geçtiğimden beri yurtta kalıyorum onun getirdiği psikolojik baskıyı tahmin edersiniz günde 2 saat ders çalışma etüt'ümüz olsa da o motivasyonu bulamıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mart 2025
Öncelikle merhaba liseye geçtiğimden beri yurtta kalıyorum onun getirdiği psikolojik baskıyı tahmin edersiniz günde 2 saat ders çalışma etüt'ümüz olsa da o motivasyonu bulamıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
hogwartscanavarı Decapat Katılım 22 Haziran 2024 Mesajlar 3.298 Çözümler 14 3 Mart 2025 #2 Üniversiteye hazırlık olur. Güzel anılar biriktir en azından üniversiteye gitmeyeceksen de.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.550 Makaleler 5 Çözümler 274 3 Mart 2025 #3 Her gün yapılacak ödeviniz yoksa kitap okuyabilirsiniz etüt saatleri içinde.
Error 01 Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2025 #4 Sakuya Izayoi dedi: Her gün yapılacak ödeviniz yoksa kitap okuyabilirsiniz etüt saatleri içinde. Genişletmek için tıkla... Her gün yapılacak ödevin aksine testde çözmek istiyorum özellikle matematik.
Sakuya Izayoi dedi: Her gün yapılacak ödeviniz yoksa kitap okuyabilirsiniz etüt saatleri içinde. Genişletmek için tıkla... Her gün yapılacak ödevin aksine testde çözmek istiyorum özellikle matematik.