Emmiss Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #11 WarbantciBebe dedi: Benim gibi eski bozuk telefonu verip çalışan telefonunu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ya yakalanırsam çok riskli okul çok sıkı bu konularda yapamam öyle bir şey.
WarbantciBebe dedi: Benim gibi eski bozuk telefonu verip çalışan telefonunu kullanabilirsin. Genişletmek için tıkla... Ya yakalanırsam çok riskli okul çok sıkı bu konularda yapamam öyle bir şey.
Hamza41 Hectopat Katılım 23 Şubat 2022 Mesajlar 526 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2023 #12 Emmiss dedi: Ya yakalanırsam çok riskli okul çok sıkı bu konularda yapamam öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Hobilerinden bahsedilirken illa ki sınıf iç içinde duyarsın o muhabbetlere katılmaya çalış. Bilgisayar oyunu falan ekip oluşturun oyunlar girin.
Emmiss dedi: Ya yakalanırsam çok riskli okul çok sıkı bu konularda yapamam öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Hobilerinden bahsedilirken illa ki sınıf iç içinde duyarsın o muhabbetlere katılmaya çalış. Bilgisayar oyunu falan ekip oluşturun oyunlar girin.
Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.625 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2023 #13 UygarTR dedi: Yeni yönetmenliğe bakarsak telefon yasak okulum 5 km uzak 6 da çıkıyorum evden ve telefonsuz çıkacağım? Genişletmek için tıkla... Kayseri'deyim, Anadolu lisesinde telefonları almıyorlar. Bizimkinde alıyorlar ama arkadaşımın gittiği yerde toplanıyorlarmış. İlk hafta ondan mi, bilmiyorum ama.
UygarTR dedi: Yeni yönetmenliğe bakarsak telefon yasak okulum 5 km uzak 6 da çıkıyorum evden ve telefonsuz çıkacağım? Genişletmek için tıkla... Kayseri'deyim, Anadolu lisesinde telefonları almıyorlar. Bizimkinde alıyorlar ama arkadaşımın gittiği yerde toplanıyorlarmış. İlk hafta ondan mi, bilmiyorum ama.
6 624694 Decipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 1.107 Çözümler 1 13 Eylül 2023 #14 UygarTR dedi: Yeni yönetmenliğe bakarsak telefon yasak okulum 5 km uzak 6 da çıkıyorum evden ve telefonsuz çıkacağım? Genişletmek için tıkla... Anadolu lisesindeyim telefon toplanmıyor bizim okulda
UygarTR dedi: Yeni yönetmenliğe bakarsak telefon yasak okulum 5 km uzak 6 da çıkıyorum evden ve telefonsuz çıkacağım? Genişletmek için tıkla... Anadolu lisesindeyim telefon toplanmıyor bizim okulda
Emmiss Decapat Katılım 24 Nisan 2023 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2023 #15 Çok teşekkürler arkadaşlar.