Lisede zorbalığa uğrayan birisi ne yapmalı?

Hocalara söylemen bir şey ifade etmez okul çıkışında dayak yeme olasılığın var şöyle yaparsın yumruk attıkları yerin fotoğrafını çeker jandarma karakoluna gidebilirsin bak bakalım o zaman aynı şeyi yapabiliyorlar mı? Ben olsam ne yapardım şu an 20 yaşımdayım motoruma binip arkama artçı alıp iki el ateş ettirirdim ne yalan soyleyim.

Adres ver kantin yemeklerinden daha lezzetli bir et tattıracağız tüm sosyal okurları ile.

Orada olacağız bir sürü yetişkin adamız günün sonunda hallederiz.

Kendi küçüklüğümden bir parça gördüm sende, benim durumumda yaşıtlarımdan çok daha kısa ve zayıftım kızlar bile güç gösterisi için bana sataşır uğraşırdı kimseye güç yettiremezdim ileride çözülecek ancak geçmişin izi kalıyor o yüzden şimdiden temelleri atmaya başla spora yazıl dövüş sporları vs olur ağırlık antrenmanı olur vs iyi olur her şekilde istanbuldaysan konumunu paylaş bir çay içer çözeriz sorunlarını.

Büyüdük moruk çözüm bu değil diyeceğim ama bende şiddete başvurmuştum bir şey diyemiyorum en azından takip edip evlerine gidip dışarıdan yapabileceğimi yapmıştım günün sonunda güncel pimapen camların fiyatlarına dair fikir sahibi oldular

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…