Bana Japon balığı, domuz falan diyorlar, vuruyorlar, ben de küfür ediyorum, bu yüzden hocaya da söyleyemiyorum. Hepsi benden güçlü, bilek güreşinde beni yeniyorlar. Dövüş sanatı kursuna gidemem ama evde öğrensem YouTube'dan falan, bir de boyum onlardan kısa.
Bana Japon balığı, domuz falan diyorlar, vuruyorlar, ben de küfür ediyorum, bu yüzden hocaya da söyleyemiyorum. Hepsi benden güçlü, bilek güreşinde beni yeniyorlar. Dövüş sanatı kursuna gidemem ama evde öğrensem YouTube'dan falan, bir de boyum onlardan kısa.
Bunlar tam zaman kaybı bilek güreşi yapma uğraşıyorlarsa öğretmenine söyle misal Ahmet bana eşek dedi sen ona herhangi gibi bir hakaret etme müdür yardımcısına söyle uzun zamandır benimle uğraşıyorlar diye söyle ve haklı tarafına geç
Öğretmenine ya da müdüre söylemelisin boyle veletler çok. Zorbalık yaparlar kendilerini güçlü gösterirler eğer sana vuruyorlarsa şikayet etmelisin. Eğer etmek istemiyorsan korkuyorsan korkmana gerek kendini ezdirmemeye çalış dostum.
Fiziksel şiddete mağruz kalmadığın sürece tepkisiz olmaya çalış bırak sana ne derlerse desinler senin verdiğin tepki onların hoşuna gittiğinden seni zorbalıyorlardır tepki vermezsen istediklerini elde edemezler ve muhtemelen bırakırlar ama fiziksel yoldan şaka veya şiddet uygularlarsa okulda müdür veya müdür yardımcısından destek alabilirsin ki zaten şiddette çok rahat darp raporu çıkartırsın eski lisemde bu zorbalık olayları yüzünden kaymakamlığa ailesi ile birlikte dilekçe veren arkadaşlarımı tanıyorum fakat onun durumu senden çok daha farklı ver zor bir durumdu zorbalık zorbalıktır kesinlikle desteklemiyorum fakat günümüzde hocaların liselerin okulların durumu belli disiplin maalesef yerlerde cezai işlem neredeyse hiç uygulanmıyor hocalarda bu öğrencileri takip edip aileleri ile iletişime geçmiyor, geçmekle uğraşmıyor bile yapabileceğin tek şey tepkisiz kalmak gibi duruyor.
Spora başla çok zayıf veya kiloluysan ondan üstüne geliyorlardır. Normal konuşmaya çalışma 'niye yapıyorsunuz, yapmayın' falan diye inanılmaz ters teper.