Lisede zorbalık görüyorum

3 4 Kişiyide al bunları döv okul dışında korkuyorsan kameralı bir yere geç zarar verirlerse okulundan edersin üstüne tazminat açar zor duruma sokarsın.

Hocam dövüş sporlarından birine yönelebilirsiniz. O dallamaların sonu gelmez. Ta ki siz birini herkesin gözü önünde pataklayana kadar.
Hocam beni destekleyen arkadaş grubum yok. Spora gitsem ne yazar bunlar 4 kişi tek başıma halledemem ki.

Bu sene zaten bir çocuk dövdüm onlada alay ettiler zaten.

Hocam beni destekleyen arkadaş grubum yok. Spora gitsem ne yazar bunlar 4 kişi tek başıma halledemem ki.

Bu sene zaten bir çocuk dövdüm onlada alay ettiler zaten.

O zaman yanına senin gibi zorbalık gören 2-3 adam daha bul dövüşü öğrenin. Teknik bilen 3 kişi 4 kişiyi manyak eder.

3 4 Kişiyide al bunları döv okul dışında korkuyorsan kameralı bir yere geç zarar verirlerse okulundan edersin üstüne tazminat açar zor duruma sokarsın.
Onlar onlara sataşmaz. Köleleri gibi birşey zaten kekoların isteğini yapmazsan seni dövüyorlar.

O zaman yanına senin gibi zorbalık gören 2-3 adam daha bul dövüşü öğrenin. Teknik bilen 3 kişi 4 kişiyi manyak eder.
Hocam benim okulda yiğen olduğum bir hoca var. Ona anlattım ama müdüre anlatacakmış. Müdürde o çocukları çağırır benim ismimi illa belli ettirir. Diye korkuyorum çünkü bunlar çete okul bittiğinde bizim sınıftan bir arkadaşa koşarak geliyodu elinde bıçağı vardı birşey yapmadı ama elinde bıçak var. Ölme riskim bile var yani.

Kendini savunursan senin dediğin gibi adam çağırırlarsa sende çağır spor salonuna başla oradan kas olarak en büyük abilerine danış durum böyle böyle de illa birisi yardımcı olmak için 1 gün okul çıkışına gelir seni korumaya onlarda sana saldırmaya yemez.

Dost bunlar türemeden başka bir şey değil.
Türkiyede her 5 adamdan 4 ünde bıçak var zaten.
ya kendini korumak için çakı gibi bir şey taşıyacaksın
ya da tenefüste felan ispiyonlayacaksın.

Bıçak varsa geri durmanız daha faydalı hocam şakaya gelmez. Biz son sınıfken, 9. sınıflar okulda engelli bir öğrenciyi bahçede zorbalıyorlardı gittik uyardık. Ertesi gün aynı şey yaşandı, gittik öğretmenlere falan söyledik hiç oralı bile olmadılar. Böyle 1-2 hafta zorbaladılar çoccuğu sonra gittik dövdük bir daha da hiçbirini bahçede görmemiştim. Ama dediğim gibi bıçaklılarsa hiç bulaşmayın. En kötü okul değiştirirsiniz.

Dost bunlar türemeden başka bir şey değil.
Türkiyede her 5 adamdan 4 ünde bıçak var zaten.
ya kendini korumak için çakı gibi bir şey taşıyacaksın
ya da tenefüste felan ispiyonlayacaksın.
Bende ispiyonlamak isterim. Ama dediğim gibi bunun okul çıkışıda var. Bana saldırabilirler veya ağır yaralanma ihtimalim bile var.

Keşke tanıdığım biri olsa ama yok öyle tanıdığım tanıdığım abilerden biri.

Bende ispiyonlamak isterim. Ama dediğim gibi bunun okul çıkışıda var. Bana saldırabilirler veya ağır yaralanma ihtimalim bile var.

Gerçi hocam o tipleri bilirim. Bıçağı takacak yürekleri yoktur çoğunun, ama belli olmaz densizin birine denk gelirsiniz falan. Sınıf değiştirmeyi deneyebilirsiniz.

Okul arıyorum zaten. Bu şahıslardan biri zaten okulda kaldı 2 tane keko kaldı ama onlarda sağlam kekolar hatta biri güreşçi ödül almış.

Gerçi hocam o tipleri bilirim. Bıçağı takacak yürekleri yoktur çoğunun, ama belli olmaz densizin birine denk gelirsiniz falan. Sınıf değiştirmeyi deneyebilirsiniz.
Okul bakıyorum ama alışacağımı sanmıyorum yeni okullara. Her şeye alışan bir insan değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…