Lisedeki devamsızlıklar izinliye geçmiyor

Zafer oğuz

Hectopat
Yer
Kolombiya, Bogotá
Daha fazla  
Meslek
Mekanik Bakım onarım teknisyeni
Arkadaşlar merhaba merak ettiğim ve biraz da tedirgin olduğum bir soru var. Şu an özürsüz olan devamsızlığım 11 gün, özürlü ise 13. biz bu cuma yani dün okula gidip bir dilekçe doldurduk 6 7 Haziran yani o günler ve mayıs'taki 2 gün için. Orada sistem açılmadı ben kendi telefonumdan gösterdim günleri oradan yazdık ve işte velim ile verdik kağıdı. Hafta sonu bugün yani 11 olmuş izinliye geçmemiş sanırım izinliye geçmesi gereken günler ne zaman geçirilir, acaba tekrardan gitmem gerekir mi? Zaten yoğunluk vardı hafta sonu da TYT AYT var, pazartesi günü gibi geçirilmiş olur mu acaba? Zaten 12 seneden beri disiplin kaydım yok. Şu an ders ortalamam ise 96 zaten. Kalmaktan tırstığım ve biraz da endişelendiğim için soruyorum pazartesi izinli kısmına geçer mi yoksa ben tekrardan gideyim mi? Alan şefine sordum perşembeye kadar geçirirler dedi idare edebilir dedi müdür yardımcısı hocam da zaten ben ayarlayacağım hadi gidin dedi ama gene de biraz ecel terleri döküyorum :/ yoksa zaten salı günü beceri sınavım var o gün erkenden gidip öğretmenlerim ile ibraz edeyim mi?

Dostum benim de 10.5du TAA geçen hafta ne olur ne olmaz erkenden sildirttim. Sen yine de irtibatını koparma müdürle veya yardımcısıyla. Her zaman yakalarında ol ki işini hemen yapsınlar yoksa bir senen heba olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…