Lisedeki Saygısız Kişiler

inthehood

Kilopat
Daha fazla  
Lisede çok fazla saygısız kişiler var okulu bıraktırma seviyesine getiriyorlar.
Sizce gerekeni mi yapmalıyım yoksa uzak mı durmalıyım?

Müdür yardımcınıza şikayette bulun sana yapılan şeyleri çözüm bulabilirler eğer ora da da olmaz ise bu haber ile şikayette bulunabilirsin.
Haklarını ara bizim lise de de öğretmenler saç olayına takıyorlar kılık kıyafet yönetmeliği madde d-4 ye göre hiçbir sıkıntı yok dediğimde okul aile birliği böyle belirledi dediler gittim okul aile birliği yönetmeliğini okudum öyle bir hakları yok gösterdim daha demediler
hakkınızı arayın

İş hayatına atılınca ve ezilince de bunlar beni eziyor diye de işi bırakırsınız umarım.
Ya sen de varya yani. Herhalde şimdiki lise ortamlarını görmedin sanırım. Hayvanat bahçesi.

Son düzenleyen: Moderatör:
İş hayatına atılınca ve ezilince de bunlar beni eziyor diye de işi bırakırsınız umarım...
Bunu dersen olayı normalleştirmiş olursun.

Merak etme büyük ihtimalle konuyu açan arkadaş gerçekten okulu bırakma niyeti taşımıyor sinirlendiği için öyle yazdı.

Bunu dersen olayı normalleştirmiş olursun.

Merak etme büyük ihtimalle konuyu açan arkadaş gerçekten okulu bırakma niyeti taşımıyor sinirlendiği için öyle yazdı.
Böyle bir olayda okulu bırakma düşüncesine giren birinin potansiyel kararını yazdım. Nereden bakarsan öyle anlarsın.

Bırakmış bırakmamış bana ne, bana okumuyor sonuçta. Hayata karşı güçlü olmazsanız sizi daha çok ezerler. Herkes mesajı alamaz normal olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…