A Ahmet Berat Aksu Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 25 10 Şubat 2022 #1 Ben Anadolu lisesine gidiyorum ve geçen senelerden kalan 13 tane sorumluluk sınavım var bunları vermek için açık öğretime geçmeyi düşünüyorum. Açık öğretime geçince sınavın düşme veya kurtulma şansım var mı? Oluru var mı?
Ben Anadolu lisesine gidiyorum ve geçen senelerden kalan 13 tane sorumluluk sınavım var bunları vermek için açık öğretime geçmeyi düşünüyorum. Açık öğretime geçince sınavın düşme veya kurtulma şansım var mı? Oluru var mı?
EmiRKaaN0809 Decapat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #2 Sorumlu olduğunuz her dersi lisede de göreceğiniz için sorumlu olduğunuz her dersin sorumluluk sınavına girersiniz.
Sorumlu olduğunuz her dersi lisede de göreceğiniz için sorumlu olduğunuz her dersin sorumluluk sınavına girersiniz.
A Ahmet Berat Aksu Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 25 10 Şubat 2022 #3 EmiRKaaN0809 dedi: Sorumlu olduğunuz her dersi lisede de göreceğiniz için sorumlu olduğunuz her dersin sorumluluk sınavına girersiniz. Genişletmek için tıkla... peki açık lisede nasıl işliyor bu süreç onlinemi olucak veyatta kredi olarakmı yapıcam
EmiRKaaN0809 dedi: Sorumlu olduğunuz her dersi lisede de göreceğiniz için sorumlu olduğunuz her dersin sorumluluk sınavına girersiniz. Genişletmek için tıkla... peki açık lisede nasıl işliyor bu süreç onlinemi olucak veyatta kredi olarakmı yapıcam
EmiRKaaN0809 Decapat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 150 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2022 #4 Ahmet Berat Aksu dedi: Peki açık lisede nasıl işliyor bu süreç onlinemi olacak veyahut da kredi olarakmı yapacağım. Genişletmek için tıkla... Pek fazla bir bilgim yok açıktan okuyan bir arkadaşım vardı sorumluluk sınavları ile ilgili çok söyleniyordu oradan biliyorum maalesef.
Ahmet Berat Aksu dedi: Peki açık lisede nasıl işliyor bu süreç onlinemi olacak veyahut da kredi olarakmı yapacağım. Genişletmek için tıkla... Pek fazla bir bilgim yok açıktan okuyan bir arkadaşım vardı sorumluluk sınavları ile ilgili çok söyleniyordu oradan biliyorum maalesef.