Liseden hemen sonra askere gitmek

Siz bulup atsanız daha iyi olur sanırım hocam.
Askeri liseler kapandı açık olsa ben giderdim
Fen Lisesi-MSÜ yapacağım artık
Arkadaşlar linklerin hiçbiri gerçek değil askeri liseler tamamen kapatıldı arkadaş lise 1 olmasa bile askeri lise diye bir şey artık yok malesef.

Hocam askeriye ve polislik ortamları hakkında fikriniz olmadığını düşünüyorum. Darbe öncesi orda okuyan arkadaşlarım oldu. Tabiki kişiden kişiye değişir ama o ortamlarda yaşamak biraz zor. Başka kişilerin hatasını sende çekiyorsun. Daha küçüksün bunu iyi düşün. Asker olmak istiyordum MSÜ sınavını kazandım gözden dolayı elendim. Dedim polis olayım gözlerimi cizdirdim kazandım ama gitmedim. Çünkü cidden içerisi güzel değil.

Bu arkadaş için hayata 2-0 yenik başladı demiştim. Şimdi düşünüyorum 3-0'mış meğer
Yahu bari astsubay olacağım de arkadaş. Sözleşmeli er nedir Uzman çavuş olmaya çalış en azından.

Iyide anlamadigim yasi ufak asker olmak istiyor diye neden konu kirliligi yapma, okulunu oku vs. diyorsunuz? Eminim 13-14 yasindaki biri ben doktor, yazilimci, havaci olacagim deseydi yardimci olurdunuz ya da en azindan saygi duyardiniz. Herkes muhendis, doktor olacak diye bir sey yok ulkeye askere, donanma da caliscak adam da lazim.

Son düzenleme:
Bu neyin tatavası? Göz ardı et boşuna koyulmadı foruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…