Liseler 2. dönem 1. yazılı konuları belli mi?

Konuyla ilgili değil ama ben İngilizce hocasıyla ilgili bir şey demek istiyorum dedikodu olmasın şimdi. Ben geçen dönem İngilizce uygulamasından bayağı çalıştığım için 100 aldım. Diğerlerinden yüksek alınca ben havalandım ve canlı dersten İngilizce'ye bakmaz oldum. 2. dönem itibarıyla gördüğüm bu:

Evet, genel olarak hocalara bağlı fakat geçen sınavda sınav konularının nereden nereye kadar olacağını söyleyen bir yazı göndermişlerdi. Bu karmaşada buna şu an da ihtiyacımız var.
Kaçıncı sınıfsın?
9'ların konu dağılımı bu:

10'ların konu dağılımı bu:

Tam liste için bizim okulun sitesine gidebilirsin. Size örnek olur belki:
Hocam ilk sınav gibi %40'ını yapmazlar umarım. Aynı hikâyeyi ikinci kere yaşarsak diyeceğim daha başka bir şey yok.

Hocam ben de aynı durumdayım. Ben zaten olmasın demiyorum fakat çok erken değil mi sizce de?

Bencede erken fakat sınavları bitirince 12. sınıflar dışında yüzyüze eğitimi kaldıracaklar diye düşünüyorum bu yüzden aceleci şekilde sınav yapıyorlar.

Benim çoğu dersimin hatta neredeyse hepsinin konuları belli oldu hocam. Çoğu ilk sınavlardaki konuların bittiği yerden şimdiki yere kadar maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…