Liseler açılınca eğitim mi göreceğiz yoksa sınavlara mı gireceğiz?

277662

Kilopat
Makaleler
5
Benim anlamadığım nokta direkt sınavlara mı gireceğiz yoksa sıra sıra eğitim görmek için mi gideceğiz? Açıklayabilecek var mı?

Biz sınav olmadık, okulumuzda 2 hafta tanışmanın ardından sınav yapacaklardı ancak yapamadıkları için çok sinirliler. Bize açılır açılmaz yapacaklarını söylediler.

Biz sınav olmadık, okulumuzda 2 hafta tanışmanın ardından sınav yapacaklardı ancak yapamadıkları için çok sinirliler. Bize açılır açılmaz yapacaklarını söylediler.
En çok sinir olduğum öğretmen tipi. Umarım hevesleri kursaklarında kalır. Bunlar inatla zor sorular sorarlar.

En çok sinir olduğum öğretmen tipi. Umarım hevesleri kursaklarında kalır. Bunlar inatla zor sorular sorarlar.
Zaten tatilde ders yapıyorlar, en sonunda biri şikayet etmiş de artık ders olmayacağını söylediler. Basit bir İngilizce yazılısını bile listening-writing-reading olarak olacağımızı söylemiştiler. Biyoloji-kimyayı hayal bile edemiyorduk zaten.

İçimde ki ses bu dönem de okula gitmeyeceğiz diyor. Okullar bir kere açıldığında ne olduğunu gördük. Vaka sayıları yükseldi. Bir daha bu riske girmezler bence. Yaz sonuna kadar aşılamayı bitirirsek gelecek yıl okula gidebiliriz diye düşünüyorum.

Okul açılır açılır açılmaz sınav olabilirsiniz olmaya da bilirsiniz bunu okul belirliyor MEB diyor 15 şubat sonrası yapın okul ister 16 şubat ister 23 şubatta yapar.

Bilim Kurulu 15 Şubat tarihine sıcak bakmayıp 15 Mart demişler.
15 Mart olursa harika olur gerçekten. Ben yine de 15 Şubat ihtimaline karşın çalışayım iyice derslere.

Okul açılır açılır açılmaz sınav olabilirsiniz olmaya da bilirsiniz bunu okul belirliyor MEB diyor 15 şubat sonrası yapın okul ister 16 şubat ister 23 şubatta yapar.
Hocalara WhatsApp üzerinden soruyorum görüldü atıp duruyorlar en sonunda buraya açmak zorunda kaldım konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…