Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #1 Bugün arkadaşlar böyle bir şey dedi ama ben araştırdım ve böyle bir şey bulamadım gerçek mi yoksa yalan mı?
Bugün arkadaşlar böyle bir şey dedi ama ben araştırdım ve böyle bir şey bulamadım gerçek mi yoksa yalan mı?
4 462229 Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 1.634 Çözümler 9 3 Mayıs 2023 #2 Bohohohyoott dedi: Bugün arkadaşlar böyle bir şey dedi ama ben araştırdım ve böyle bir şey bulamadım gerçek mi yoksa yalan mı? Genişletmek için tıkla... Yalan gerçek olsaydı MEB açıklardı.
Bohohohyoott dedi: Bugün arkadaşlar böyle bir şey dedi ama ben araştırdım ve böyle bir şey bulamadım gerçek mi yoksa yalan mı? Genişletmek için tıkla... Yalan gerçek olsaydı MEB açıklardı.
Bohohohyoott Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 679 Çözümler 1 Yer Yozgat Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #3 462229 dedi: Yalan gerçek olsaydı MEB açıklardı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam.
tH3as Hectopat Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 1.089 Çözümler 4 3 Mayıs 2023 #4 Bohohohyoott dedi: Bugün arkadaşlar böyle bir şey dedi ama ben araştırdım ve böyle bir şey bulamadım gerçek mi yoksa yalan mı? Genişletmek için tıkla... Olsaydı şimdiye yapılırdı bence.
Bohohohyoott dedi: Bugün arkadaşlar böyle bir şey dedi ama ben araştırdım ve böyle bir şey bulamadım gerçek mi yoksa yalan mı? Genişletmek için tıkla... Olsaydı şimdiye yapılırdı bence.