Liseler uzaktan eğitime geçer mi?

Makaleler
6
Daha fazla  
Dostlarım maalesef ki deprem felaketi nedeniyle okullar önce tatil edildi. Sonra üniversiteler uzaktan eğitime geçti. Bu sene sınava gireceğim ve 2. dönemden de muaf tutuluyoruz. Sizce liseler de uzaktan eğitime geçer mi? Yanlış hatırlamıyorsam korona döneminde de önce üniversiteler uzaktan eğitime geçmişti.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok hocam, sanmam liselerin uzaktan eğitim olmasını. Üniversitelerin olmasının sebebi KYK yurtlarını depremzedelere vermeleriydi.
Umarım girmez. Sınavımı kazanıp bir an önce Bolu'dan kaçmak istiyorum.

Geçeceğini düşünmüyorum, deprem bölgesindeki öğrencilerin farklı illerdeki okullara naklinin yapılacağını düşünüyorum. Eğitim bir şekilde devam edilmeli ve ettirilmelidir. Üniversitede uzaktan eğitime geçilmesinin sebebi de KYK yurtları depremzedelere ayrıldı. Üniversitelerin uzaktan eğitime geçilmesinin sebebi de budur. Umarım barınma sorununu çözerler de üniversite öğrencileri de okuluna kavuşur, uzaktan eğitimin faydalı olduğunu düşünmüyorum. Eğitim bir şekilde yüz yüze olarak devam ettirilmelidir.

Dostlarım maalesef ki deprem felaketi nedeniyle okullar önce tatil edildi. Sonra üniversiteler uzaktan eğitime geçti. Bu sene sınava gireceğim ve 2. dönemden de muaf tutuluyoruz. Sizce liseler de uzaktan eğitime geçer mi? Yanlış hatırlamıyorsam korona döneminde de önce üniversiteler uzaktan eğitime geçmişti.

Antakya.
Kırmızı: Ağır hasarlı.
Turuncu: Orta hasarlı.
Sarı: Az hasarlı.
Yeşil: Hasarsız.
Siyah: Yıkık.
Mor: Acil yıktırılacak.
Buradan kurtulduktan sonra tek derdimizin okul olmadığını düşünüyorum zaten 2. dönem devam şartı yok olsaydı aşırı saçma olurdu. Başımıza yıkılır diye korkudan okulda duramam.

Dosya Ekleri

• AA17CeEY.img.jpg
    AA17CeEY.img.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 36

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı