Jett_Mainn
Decapat
Daha fazla  

Merhaba iyi sabahlar öncelikle. Ben bu sene LGS'ye katılan bir öğrenciyim biliyorsunuz ki bu sınav liseye giriş sınavı ve bu sınav önemli bir sınavdı. Bu sınavdan Total 340.683 aldım ve yüzdelik dilimin %16'idi. Ben asosyal bir çocuğum her zaman oyun peşindeydim, okulda 2 kişi hatta bilemedin 1 kişiyle vakit geçiriyordum bu okul işlerini pek takmıyorum ama baktığımda herkesin bu sınavı göz önünde bulundurduğunu, önemli bir sınav olduğunu söylüyordu. Ben de bunu tam bir aptal gibi son güne bıraktım ve sabahın 6'sından gecenin 12'sine kadar çalıştım ve bu puanı aldım. Bildiğiniz üzere daha yeni yeni liseye gideceğim ve bu benim ilk aklı başı yerinde kişilerle olacağım anlamına geliyor fakat maalesef ki bu fikrim 10 dakika öncesinde gördüğüm video ile değişti. Bu videoda 2 çocuk öğretmenine saygısızlık yapıyor, dans ediyordu. Öğretmeni gördüğüm kadarıyla nazik kibar bir öğretmendi. (tepkisine bakılırsa) benim tedirgin olduğum konu ise şu, benim gittiğim lisede de böyle çocuklar olacak mı, yoksa nazik dersini dinleyen aklı başında çocuklar mı olacak? Cevaplayabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör: