Liselerde sınıfta kalma kalktı mı?

Hocam lisede sınıfta kalan birisinin üst sınıfa geçmesi imkansız. İmkansızı kırabilecek sayılı kişi var..

Hocam karnesinde yazdığını söylemiş konu sahibi, yani sisteme belki girilmeden falan bir değişiklik olmuştur. Bilmiyorum. @278101, hocam işte ondan bahsettim bende, sisteme kaldığı falan girilmeden bir değişiklik olmuştur belki ve sadece karnesine girilmiştir, kaldın diye, sadece tahmin.

@Babayiğit16, konu başlığına cevap vermek gerekir ise, ben hala var diye biliyorum.

Son düzenleme:
Eğitim görevlisi değilim. Bilmediğim şeyin açıklamasını yapamam. 2 detay vermişsin gelip forumda cevap arıyorsun. Git 12. sınıfa geçtiğini söyleyenlere sor o halde. Uşağın mı var burada emir veriyorsun?

Arkadaşı okula gidiyorsa 12.sınıfta olup olmadığını görür zaten.

Benim zamanımda kızın biri 6 zayıf ile sınıfı geçmişti. Bizzat ben bakmıştım karnesine geçti yazıyordu. Zaten okul 5 kuruş etmeyen sisteme ve öğretmenlere sahipti.

Benim zamanımda kızın biri 6 zayıf ile sınıfı geçmişti. Bizzat ben bakmıştım karnesine geçti yazıyordu. Zaten okul 5 kuruş etmeyen sisteme ve öğretmenlere sahipti.

Ortalaması 50 ise geçer. 10-12 zayıfla geçen gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…