Liselerde zorbalık oluyor mu?

Denizz422

Decapat
Merhaba arkadaşlar 1 ay sonra liseye başlayacağım ama biraz kaygılıyım. Liselerde akran zorbalığı falan çok oluyor mu? (Malatya'da hatrı sayılır bir fen lisesindeyim)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır olmuyor. Bende ilk başladığımda gergindim ama 1 hafta sonra falan normal şekilde arkadaş edindim. Senin gibi oraya giden herkes yeni başlayacak ve onlarda gergin olacak.

Merhaba arkadaşlar 1 ay sonra liseye başlayacağım ama biraz kaygılıyım. Liselerde akran zorbalığı falan çok oluyor mu? (Malatya'da hatrı sayılır bir fen lisesindeyim)
Hocam fen de zorbalık olarak olsa olsa test kitabını çalarlar :D anadolu liselerinde bile öyle bir zorbalık yok ( 5-6 yıl önce yoktu gene yoktur ) fen de sanmıyorum.

%5lik bir Anadoluda az da olsa yaşadım. Vurdulu kırdılıdan ziyade sözlü bir iki kalp kırılması.

Öncelikle fen kazandigin için seni tebrik ederim. Biz yattık, oyuna, sistem parçasına, paraya verdik kafayı. Şimdi ise önümde mutsuz bir hayat var. : )

Sana önerim buraya kadar güzel gelmişsin, devam ettir dost.

Zorbalık konusunda, ben Anadolu'da okuyorum. Zorbalık falan yok. Sınıfa göre değişir fakat öyle genel zorbalık cart curt olduğunu gozlemlemedim, müdür açıklama falan da yapmadı. Dersler arası espiriler, hocalar neşeli, elinden geleni yapmaya çalışan insnalar. Öyle birine sözlü olsun fiziksel olsun hakaret yok. Olsa da %2 falandır çok çok nadir yane o da artık patlama noktasına gelmiştir. Sınıftan atmadır, telefonu yakalatirsan vermedir vesaire bunlarda tabi ki de devreye güzel giriyorlar ama benim okul da kötü değil. Sen zaten başarmak iste hocaların can atacaktır sana bir şey öğretmek için.

Nasihat Time'a dönecek olursak arkadaş çevreni nasıl kurursan hayatın öyle şekillenir. Fene gittim diye başarılı olacağını sanma, fende de olsan Anadolu'da da olsan ne kadar ekmek o kadar köfte.

Hocam eğer ki arkadaşlarınız inek diye tabir edilen tiplerdense sıkıntı olmaz bende iyi bir lisedeyim herkes derste harıl harıl ders çalışıyor teneffüste zorbalık vs bir sürü şey oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı