Liselerin sınav olması

ByCookie

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 9. sınıfa yeni geçmiş bir öğrenciyim. 1. dönemde yapılan uzaktan eğitimden neredeyse %20 25 oranlarında verim aldım diyebilirim. Neredeyse hiçbir bilgiye sahip değilim neden canlı dersten verim alamadın diyorsanız ya bir öğretmen ders açmaz ya birinin interneti kopar derken bunların sık sık yaşanması üzerine artık derslerimi fazla ciddiye almamaya başladım. Ve notları iyi olan bir insan olmama rağmen ders diye bir sorumluluk artık üzerimde hissetmiyordum ve derslere "girmek" için giriyordum. Ve şu anda 1 hafta sonra sınav olacağız. Çalışabildiğim kadar çalıştım ve çalışacağımda ama ne kadar çalışsam da düşük alacağımı bile bile sınava girmek kötü bir his . Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz merak ediyorum.

Bende 9. sınıf öğrencisiyim ve bende sizin gibi sınavlarıma gireceğim bence bu kadar takılmayın bunlara. O twitterdekiler sosyal medyada gezeceklerine sınava çalışsalardı bu kadar ağlamazlardı.

Sınava kendine güvenerek ve çalışarak girersen hiçbir sıkıntı olmaz.

Elinizden geldiği kadarını yapın hocam. Canlı dersler yerine YouTube'a ya da konu anlatımı kitaplarından yararlanabilirsiniz fakat 1 haftada ne kadar yararlanabilirseniz işte.

O twitterdekiler sosyal medyada gezeceklerine sınava çalışsalardı bu kadar ağlamazlardı.

Günahlarını aldıklarınız var. Gerçekten ailesi zarar gören ya da virüs yüzünden girmek istemeyip hakkını arayanlar da var.

Bende 9. sınıf öğrencisiyim ve bende sizin gibi sınavlarıma gireceğim bence bu kadar takılmayın bunlara. O twitterdekiler sosyal medyada gezeceklerine sınava çalışsalardı bu kadar ağlamazlardı.

Saçma bir düşünce. Kimse canını yerde bulmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…