Liselerin sınav olması

@334899 arkadaş genelleme yapmış arkadaşlar. Hepimiz biliyoruz doğru söylediğini. Hepsini kast etmiyor. Ayrıca ben de katılıyorum. O hashtag ile tweet atanların çoğu adam gibi çalışsaydı bahane üretmeselerdi anlarlardı.

Bende 9. sınıf öğrencisiyim ve bende sizin gibi sınavlarıma gireceğim bence bu kadar takılmayın bunlara. O twitterdekiler sosyal medyada gezeceklerine sınava çalışsalardı bu kadar ağlamazlardı.
Çok düz mantık bakıyorsunuz. Aralarında çalışmayanlar da var fakat çalışıp da anlamayanlar, korona yüzünden girmek istemeyenlerin hakkını yiyorsunuz. Bu kadar takılmayın diyorsunuz fakat direkt YKS puanını etkiliyor.

Pandemide neden yazılıya giriyoruz anlamıyorum. YKS falan olsa şart da yazılı bu yani.

Bana bütün aile büyükleri lise eğitimin temelidit o yüzden orta ve ilk okulları yapmıyorlar diyorlar üniversiteleri neden uzaktan yapıyorlar dediğimde ise onlar temelini oluşturmuşlar çünkü diyorlar.

Siz hala olayın ciddiyetini kavramamışsınız. Burada olay çalışıp çalışmama değil. 2.5 milyon kişinin öldüğü bir virüs. Kimse canını sokaktan bulmadı.

Siz hala olayın ciddiyetini kavramamışsınız. Burada olay çalışıp çalışmama değil. 2.5 milyon kişinin öldüğü bir virüs. Kimse canını sokaktan bulmadı.
Biliyorum arkadaşım. Ben kendimden örnek vereyim. Ben de sınav için virüs kapmak, evime getirmek istemem. Öğretmenlere zarar vermek istemem. Onların işi daha zor. O kadar kağıt alınacak eve götürülecek, zor iş. Benim değindiğim nokta, çalışmayıp yan gelip yatıp, ne de olsa anlamıyoruz deyip yatanlara. Bir zamanlar bende öyleydim. O yüzden biraz tecrübem var o ortamla ilgili.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…