Şu anda benim dilimim 15.9 ama istediğim okulun dilimi 13.7.yüzdelik dilimleri 2019A göre yapıyoruz ama hocalar diyor düşebilir dilimler sizce düşer mi? Düşerse ne zaman düşer?
Dostum sonuçlar çoktan açıklandı. Buraya bilgilerini yazarak sınavını sorgulatabilirsin. Ayrıca Technopat Sosyal kurallarına dikkat etmeyi unutma.
Bir ayrıca daha. Eklemeyi unutmuşum. Zaten lise yüzdelik dilimleri de açıklandı.
Dostum sonuçlar çoktan açıklandı. Buraya bilgilerini yazarak sınavını sorgulatabilirsin. Ayrıca Technopat Sosyal kurallarına dikkat etmeyi unutma.
Bir ayrıca daha. Eklemeyi unutmuşum. Zaten lise yüzdelik dilimleri de açıklandı.
Şu anda benim dilimim 15.9 ama istediğim okulun dilimi 13.7.yüzdelik dilimleri 2019A göre yapıyoruz ama hocalar diyor düşebilir dilimler sizce düşer mi? Düşerse ne zaman düşer?
Öyle olmadı. Daha doğrusu tam olarak öyle olmadı.
Her yıl okulların çeşitli verileri yayınlanır. İnsanlar da tercihlerini zamanında böyle olmuş, demek ki böyle olabilir diye düşünüp yaparlar. Dolar alıp satmak gibi düşün. Son birkaç gündür düşüyorsa yarın da düşer diyebilirsin. Ya da çok düşmüş, artık artmasının zamanı gelmiş diyebilirsin. Ama çoğu zaman bir önceki günden çok da farklı olmaz. Bu yüzden tek okula kafayı takma. Yüzdelik dilimin 15,9 ise 8-9 olan yerlerden 20 olan yerlere kadar yaz. Bir yere kaçmıyorlar. Bu iş kumar. Kimse düşeceğini ya da azalacağını bilemez.