Kckc Hectopat Katılım 6 Şubat 2021 Mesajlar 2.385 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #11 vinsmokebilal dedi: Hocam gitme ihtimaliniz var ama ihtimallerden bahsediyoruz ama 2.seçimlerde vs. okul değiştirecek olan olabilir şansınız yaver gidebilir umudunuzu bırakmayın(aynısı soruyu soran arkadaş içinde geçerli). Görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla... Hocam üzülmem için söylemiyorsun değil mi? emreakkc dedi: Çok zor kanka. Ben 7 yapmıştım geçen sene. Okul 6.5 gibi bir yüzdelikten alıyordu girememiştim okula. Belli olmaz. Sen bence dene. Genişletmek için tıkla... Hocam 6.5 ile alan okul 2020 de okula giren en düşük yüzdelik dilimli öğrenciydi di mi
vinsmokebilal dedi: Hocam gitme ihtimaliniz var ama ihtimallerden bahsediyoruz ama 2.seçimlerde vs. okul değiştirecek olan olabilir şansınız yaver gidebilir umudunuzu bırakmayın(aynısı soruyu soran arkadaş içinde geçerli). Görüşmek üzere. Genişletmek için tıkla... Hocam üzülmem için söylemiyorsun değil mi? emreakkc dedi: Çok zor kanka. Ben 7 yapmıştım geçen sene. Okul 6.5 gibi bir yüzdelikten alıyordu girememiştim okula. Belli olmaz. Sen bence dene. Genişletmek için tıkla... Hocam 6.5 ile alan okul 2020 de okula giren en düşük yüzdelik dilimli öğrenciydi di mi
E emreakkc Decapat Katılım 2 Ekim 2021 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Temmuz 2022 #12 Kckc dedi: Hocam üzülmem için söylemiyorsun değil mi? Hocam 6.5 ile alan okul 2020 de okula giren en düşük yüzdelik dilimli öğrenciydi değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
Kckc dedi: Hocam üzülmem için söylemiyorsun değil mi? Hocam 6.5 ile alan okul 2020 de okula giren en düşük yüzdelik dilimli öğrenciydi değil mi? Genişletmek için tıkla... Evet.
vinsmokebilal Hectopat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 109 14 Temmuz 2022 #13 Kckc dedi: Hocam üzülmem için söylemiyorsun değil mi? Hocam 6.5 ile alan okul 2020 de okula giren en düşük yüzdelik dilimli öğrenciydi di mi Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ihtimaller dahilinde konuşuyoruz.
Kckc dedi: Hocam üzülmem için söylemiyorsun değil mi? Hocam 6.5 ile alan okul 2020 de okula giren en düşük yüzdelik dilimli öğrenciydi di mi Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi ihtimaller dahilinde konuşuyoruz.