Liseli kızlar niye böyle?

Beyler onu bunu geçin bu konu sahibin anlattıklarının buzdağının görünen yüzü olduğunu çoğumuz biliyor. Yaşıtlarımın bu durumu harbiden beni baya üzüyor. Bildiklerimi anlatsam hem hesap ban yer hem de muhtemelen nutkunuz tutulur çünkü benim nuktum tutulmuştu.

Cok iyi ve sevecen olanlari da var. Bu konuda onlara yol gosteren ve gunumuz liseli kizlarini ayaklari yere basan, duygusal olarak stabil ve tevazu sahibi bireyler haline getiren rol modeli insanlar da var sukurler olsun ki. Merak edenler "Liseli Aylin" diye aratarak tum liseli kizlarin kizilmasi gereken bireyler olmadigini gorebilir.

Bahsettim zaten. Bazıları sakin oluyor, test çözüyor, düzgün muhabbet kurabiliyorsunuz. Böyle arkadaşlarım da var.

Genel olarak durum vahim.

Günümüzde düzgün kızlar görmek mümkün. Ben düşük puanlık bir liseye yerleştiğim için bu insanlardan şikayetçi değilim. Eğer daha kaliteli bir okula gitseydim eminim ki bu tarz insanlardan daha az olacaktı. Herkesin çevresinde sevmediği insanlar olabilir. Okuduğun okulu değiştirebilirsin, yaşadığın şehri hatta yaşadığın ülkeyi değiştirebilirsin. Bu tarz insanlara sadece bakıyorum, davranışlarını izliyorum. Muhatap olmuyorum, konuşmuyorum yanına oturmuyorum, çevremde bulundurmuyorum.

Neden böyle olduklarına gelirsek herkesin dediği gibi "ego" 'dur bunun sebebi. Her insanın egosunu tatmin etmesi gerekmektedir. Gösteriş ve özenti de önemli bir unsur olmakla birlikte "ego" kavramının arkasında kalmaktadır. Dediğim gibi sizde egonuzu tatmin ediyorsunuzdur. Tabi bunu nasıl yaptığınız, nerede yaptığınız, hangi konuda yaptığınız önemlidir. Ben mesela arkadaşımla satranç oynarken onu yendiğimde "ezik, mayonez, çerez, enayi" gibi sözcükler vasıtasıyla egomu tatmin ediyorum. Gibi gibi tonlarca örnek vardır. Ama sizlerin şikayetçi olduğu durum en vasıfsız, en aşağılık, en komik ego tatmin etme duru mudur?
Bu yazdıklarımın hepsi benim kendi düşüncem. Böyle bir konum gördüm, içimde tutmak yerine yazayım dedim. İyi de etmişim vallahi.

Böyle bir konum gördüm, içimde tutmak yerine yazayım dedim. İyi de etmişim vallahi.

İçinizde tutmayın.

2-3 ay öncesinde durumum bayağı kötüydü. Mental olarak çökmüştüm. İçimi birisine dökmek yerine not defterine döktüm. Giderek rahatlamaya başladım. Deneyin bence.

İçinizde tutmayın.

2-3 ay öncesinde durumum bayağı kötüydü. Mental olarak çökmüştüm. İçimi birisine dökmek yerine not defterine döktüm. Giderek rahatlamaya başladım. Deneyin bence.

Ben de aynı durumdaydım. Alıştım artık. Ailem ile ne kadar bilgisayarda çok vakit harcadığım için kavga etsek de kendimi bilgisayarda buluyorum sadece. Elimden bu nimeti de alırsalar gene aynı efkarlı halime geri dönerim herhalde

Hemcinslerimizden dolayı. Cinselliğin Afrika'sı olduğumuz için 3-5 abaza bu kıza yazıyor bu da tabi triplere falan giriyor. Zaten dikkat ettiysen lisede çoğu kız keko, ortamcı tiplerle birlikte. İlerde bir vasfının olacağını düşünmüyorum bu tip erkeklerinde kızlarında. Evet çok toksikler insanın boğası geliyor. Ama ne çare hocam.

Evet evet, çok haklısın, aynen. Liseli kızlar öyle, üniversiteli kızlar şöyle, ortaokullusu böyle. En iyisi eş cinsel olmak kızlar hakkında konuşmamak.

Evet evet, çok haklısın, aynen. Liseli kızlar öyle, üniversiteli kızlar şöyle, ortaokullusu böyle. En iyisi eş cinsel olmak kızlar hakkında konuşmamak.
Hiç kimse hepsi diye bir kavram kullanmadı, kimse sana karışmadı.
Fikirlerini paylaştılar, sen de çekemedin sanırım burada savunuyorsun.
Tabii ki normal kızlar da var fakat çok az.

"Evet evet, çok haklısın, aynen" gibi tabirler kullanarak haklı çıkmaya çalışmanıza gerek yok.

Konuyu LGBT'ye çekmeye de gerek yok. Burada onlarca örnek verilmiş dediğimi kanıtlar nitelikte birçoğu.

Zaten %30'luk bir kısım düzgün diyorum. Hepsi böyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…