Lisemden memnun değilim

Hocam okulu değiştirebilirseniz değiştirin olmazsa kafaya takmayın sayılı saat zaten. Benim okul girişinde suriyelilerden beter sigaralı ergenler var yanından geç gitsin.

Hocam gecmemde sıkıntı yok bana sigara teklif ettiler kabul etmedim doğal olarak tanımıyorum.

Hocam gecmemde sıkıntı yok bana sigara teklif ettiler kabul etmedim doğal olarak tanımıyorum.

Uzak durun hocam ve eğer müdürlüğe bahsedebilirseniz belki daha iyi olabilir sonuçta özel okul.

Uzak durun hocam ve eğer müdürlüğe bahsedebilirseniz belki daha iyi olabilir sonuçta özel okul.

Hocam bugün hoca ilk günden lavaboya yakalamış çocuğu göndermiş okuldan.

Dostum ailene bahset böyle böyle de ailen gereken kararı verir bu arada sigara ortamından rahatsız oluyorsun ama meslek lisesi hiç farklı olmaz haberin olsun eğer LGS puanın iyiyse kaliteli bir devlet okuluna git.

1-2 Haftaya bütün o kabadayılık yapanlar suspus olur genellikle özel okul zaten hocalar atanamadığı için orda çalışırlar genellikle. Sabit maaş değil sonuçta hepside sinirli olur kardeşimin hocalarıda öyleymiş.

Dershanelerdede durum aynı.

Hocam alisabilsem zaten kalırım diye korkuyorum.

Dershanelerdede durum aynı.
Dersaneler apayrı ya hocalara yazık günde kaç saat orda duruyorlar hafta sonlarıda geliyorlar birde tenefüslerde birebirlere giriyorlar. Devlette öğretmenlik yapmıyorsan gerçekten işin zor bu türkiyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…