Lisemden memnun değilim

Bende özel meslek lisesinde okudum. Son attığın mesajdan anladığıma göre ipleri elinde tutmaya çalışan bir okul. Zaman içerisinde çeşitli ay ve günlerde sınıflarda arama yapılır. Bu aramalarda gerekli cezai işlem uygulanır.

Aramalar öğrenciler kendilerini saldığı zaman yapılır. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ailene söyle, sizden sorumlu hocaya durumu bildirsin. Çok da fazla kafaya takmalık bir durum yok.

Lise hakkında bilgi vermemen kötü

Hangi okulda okudunuz ?

Meslek lisesi nasıl özel oluyor hocam?

Devlet özel meslek liselerine teşvik veriyor. Belirli bir kısmı aile kalan ücreti okula devlet ödüyor. Maksat ara eleman oluşturmak.

Hangi okulda okudunuz?

Topkapı okullarının meslek lisesinde okumuştum. Makine ressamlığı(bilgisayar Destekli Makine Ressamlığı) alanı üzerine. Şimdi DGS ile makine mühendisliğine geçiş yapacağım.

Bende özel meslekte okumuştum manisada MOSTEM de cnc bölümünü. Mezuna bıraktım bakalım bu yıl olur inşallah

Bende özel meslekte okumuştum Manisa'da mostem de CNC bölümünü. Mezuna bıraktım bakalım bu yıl olur inşallah.

Lise zamanlarında kısa yolu görmüştüm

--Sınava gir,
--2 yıllık makine bölümü kazan,
--Bölümü bitir ve DGS sınavına gir,
--DGS sınav sonucun ile fıstık gibi bir üniversitede kolay bir şekilde makine mühendisliği bölümü kazan.

Ancak sorun bölümü kazanmakta değil, ders saydırıp bölümü bitirmekte. :/ çok da fazla bekletmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…