İlk gün öğretmen hepinizi tanıştırır ortaokuldan ya da liseden arkasın olursa sınıfta bir süre onlarla bağ kur zamanla arkadaşlıkların başlar ama ilk başlarda bonkör ol mesela birisi yardım isterse git yardım et bilmiyorum deyip geçiştirme.
İlk gün öğretmen hepinizi tanıştırır ortaokuldan ya da liseden arkasın olursa sınıfta bir süre onlarla bağ kur zamanla arkadaşlıkların başlar ama ilk başlarda bonkör ol mesela birisi yardım isterse git yardım et bilmiyorum deyip geçiştirme.
Ben tenefüslerde okulun bahçesinde veya kantinde kitap okuyordum, kahve de satılıyordu kantinde alıyordum yanıma, yalnız takılmak kötü bir şey değil, yeter ki kendinle vakit geçirmeyi bil, kendi kendine yet
Yok be hocam rastgele bir yere kon arkandaki ya da onundekine selam ver hangi okulda okuduğunu falan sor sohbet etmeye çalış gidişte
Merhaba benim adım falanca 14 yaşındayım tanışalım mı yapmana gerek yok ben kendi sınıfıma geç gitmiştim artık arkadaşlıklar kurulmuştu çoktan 1 sene yalnız kaldım 10.sinif birkaç arkadaşım olmuştu sen geç kalma ama abartı da yapma sohbet etmeye çalış kafa dengi birini ara.
Yorumdakiler Avrupa sanıyor galiba Türkiye'yi 1. haftadan sınıfta belli olur zaten kimler iyi niyetli kimler kötü ortaokulda ne yapıyorsan onu yap aşırı herkesle kaynaşma fazla göze batmak iyi değildir pasif kal yani 1. hafta.