Lisenin ilk günü ne yapılmalı?

Otur sıraya etrafa bak. En öne ve ortaya oturma kendini güvensiz hissedebilirsin. Tavisyem cam kenarında ortalara oturman olur. Hem sınıfı hem dışarıyı izleyebilirsin.

Öyle gözünde de çok büyütme, çokça kez sövmek istediğin günler saatler olacak. Yeni bir 4 yıl seni bekliyor.

Dipnot: Üniversiteye çalışmak için geç kalma

Neden sevgili yapılmıyor ki?

Teşekkürler.

Hocam özellikle bir şey yapmanıza gerek yok. O kişilerle gerekmedikçe iletişim kurmazsanız eğer sizinle konuşmazlar.

Anadolu lisesi o kadar da bozuk olmaz seninle beraber herkes heyecanlı tedirgin olacak zaten doğal davran
Gayet olur, aşağıdaki OBP puanı bir Anadolu Lisesine ait. Sence bu lise ne kadar iyi bir öğrenci kitlesine sahiptir? İmam Hatip falan değil, düz Anadolu Lisesi.

Neden sevgili yapılmıyor ki?

Teşekkürler.
Reis, kanın hızlı akıyor biliyorum. Biz de geçtik o yollardan. Ha bak takılır edersin ama kendini bağlama psikolojini bozacak konuma düşme. Ne de olsa 18 bile değilsin. Neyin acelesi bu? Marifet değil kısacası.

Benim gideceğim lisenin OBP'si 83 ama benim OBP'm 94 ilk tercihim gelmedi.
LGS Puanı daha önemli hocam. Bazı okullar 75 üstü OBP taban puanına sahip ama LGS taban puanı sadece 250 civarı. Yani sadece OBP puanına bakarak anlayamayız.

Kendini ezdirme yeterli. Seni zorbalamaya çalışanlar olacaktır ilk gün. sakın yüz verme. olabildiğince kaba olmaya çalış ilk hafta ki seni sert biri bilsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…