M Monolya Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ağustos 2022 #31 Dr.Kader dedi: En fazla iki hafta hazırlık haftası olursa gitmezsin zaten 1 haftada bile olabilir nakilin. Hocam gideceğiniz okulda şu anda kaç boş kontejan var 3 veya 4 varsa kesin girersiniz. Genişletmek için tıkla... Benim şuan boş kontenjan yok ama bir ayda belki olursa biliyorum.ikinci nakilde 3 kontenjan vardi
Dr.Kader dedi: En fazla iki hafta hazırlık haftası olursa gitmezsin zaten 1 haftada bile olabilir nakilin. Hocam gideceğiniz okulda şu anda kaç boş kontejan var 3 veya 4 varsa kesin girersiniz. Genişletmek için tıkla... Benim şuan boş kontenjan yok ama bir ayda belki olursa biliyorum.ikinci nakilde 3 kontenjan vardi
Dr.Kader Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 276 8 Ağustos 2022 #32 Monolya dedi: Benim şu an boş kontenjan yok ama bir ayda belki olursa biliyorum. İkinci nakilde 3 kontenjan vardi. Genişletmek için tıkla... 1 ay içinde 4 veya 5 kontejan oluşur muhtemelen.
Monolya dedi: Benim şu an boş kontenjan yok ama bir ayda belki olursa biliyorum. İkinci nakilde 3 kontenjan vardi. Genişletmek için tıkla... 1 ay içinde 4 veya 5 kontejan oluşur muhtemelen.
M Monolya Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ağustos 2022 #33 Dr.Kader dedi: 1 ay içinde 4 veya 5 kontejan oluşur muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Birayda olurmu dersiniz Monolya dedi: Birayda olurmu dersiniz Genişletmek için tıkla... Belirsizlik çok zormus
Dr.Kader dedi: 1 ay içinde 4 veya 5 kontejan oluşur muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Birayda olurmu dersiniz Monolya dedi: Birayda olurmu dersiniz Genişletmek için tıkla... Belirsizlik çok zormus
Dr.Kader Hectopat Katılım 2 Eylül 2021 Mesajlar 276 8 Ağustos 2022 #34 Monolya dedi: Birayda olur mu dersiniz? Belirsizlik çok zormus. Genişletmek için tıkla... Zor ama 1 tane bile olsa girme olasılığı çok fazla.
Monolya dedi: Birayda olur mu dersiniz? Belirsizlik çok zormus. Genişletmek için tıkla... Zor ama 1 tane bile olsa girme olasılığı çok fazla.
M Monolya Decapat Katılım 1 Ağustos 2022 Mesajlar 43 Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Ağustos 2022 #35 Dr.Kader dedi: Zor ama 1 tane bile olsa girme olasılığı çok fazla. Genişletmek için tıkla... İnşallah istedigimiz yerlere girebiliriz
Dr.Kader dedi: Zor ama 1 tane bile olsa girme olasılığı çok fazla. Genişletmek için tıkla... İnşallah istedigimiz yerlere girebiliriz